2777
2789

چرا واقعا همه میگن ببخش تااارامش‌بگیرین 

چرا من‌‌ نمیتونم 

طرف کلی اذیتم‌کرده بهترین‌‌روزام بخاطر کاراش‌بخاطر حرفاش بخاطر دوبه هم زنیش بخاطر هرکاریش شده بدترین روزم‌ ساعتها گریه کردم روحم خسته کردن 

یا شوهرم بدترین رنج هارو‌بهم داده همیشه بخاطر شرایط گندم مجبور ب سکوت بودم و‌تحمل‌کردم صبر کردم‌تبدیل شدم‌به یه آدم بشدت عصبی و‌داغون‌ک‌دیگ‌حوصله بچمم ندارم افسرده شدم غروغرو شدم حالا میگه خداازت نگذره زن بدی هستی هیچوقتت نکرد باخودش بگه اینکه ازاول‌اروم‌بود من چیکار کردم باهاش چرا سرهیچ و‌پوچ‌بدنش و‌کبود کردم چرا اذیتش‌کردم‌میگه تو‌بدی و‌عصبی 

واقعا واقعا چرا من باید ببخشمشون چرا باید هرکی بهم بدی کرده رو‌ببخشم خیلی تلاش کردم بخدا نشد نتونستم و‌الان از عمق وجودم‌نمیخوام سر هر نمازم فقط میگم‌خدایا من‌نمیبخشم تو‌نبخش

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم نمیبخشم 

همیشه گفتن ببخشید تا خودتون اروم بشید 

یا من‌انقدرایمانم قوی نیست یا زجرایی ک‌بهم دادن کم‌نبوده

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

من همیشه بیخیال میشم میسپرم به خدا.

خدا هم خوب جوابشونو میده

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

خداییش خیلی سخته خیلی سخته بخشیدن قبلا خیلی خیلی مهربون بودم سرسری رد میشدم اما الان بخشیدن برام سخت شده ....الان در حال حاضر ی قزمیتی هست حتی قیافشم شبیه قزمیته دلم میخاد خفش کنم خفششش کنم ای کاش ای کاش خدا جوابش بده و من بشنوم ای کاش ...

من باشم نمیگذرم به خدا میسپرم 

البته اینهمه میگن خدا عادل به خودش قسم‌دروغ‌دروغ‌

تو‌جندسال زندگیم‌هیچ‌عدالتی ندیدم همیشه ایمان زیاد کردم ب خدا نزدیک‌ترکنم‌بدتریندعذابهارو‌بهم‌داد ولی کسی ک حتی قبله نمیدونه کدوم‌طرف انقدر خوشحال و‌خوشبخت