ثبت نام شده خیلی مسخره شده ولی نه شماره پرونده نه چیزی نه پیامکی هیچی آدم نمیتونه بفهمه ثبت ن ...
مشکلی نداره بریم کافی نت ثبت ناممون کنه بنظرت؟
تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
اینجا سخته گروه بزنیم تو ایتا یا شاد درس بخونیم اعلام ساعت بیداری کنیم تنهایی سخته درس خوندن شماره هم لازم نیست آیدی ایتا یا شاد رو میدی برات لینک میفرستم خودت عضو میشی
اگه با نظرم مخالفی محترمانه جواب بده بد حرف بزنی رید*ه میشه بهت گفته باشم باشه اوکی ما زشتیم ولی خداروشکر هر وقت صورتمون رو میشوریم مژه و ابروهامون سرجاشه! درضمن اگه آقا بودی و باهات گرم گرفتم جوگیر نشو حتما اشتباهی گرفتم
منم رفتم کافی نت 198 گرفت ازم بهتره بازم اون میدونم چجوری ثبت نام کنه سایت خراب بود اون فی ل ت ر روشن کرد رفت ثبت نامم کرد
اگه با نظرم مخالفی محترمانه جواب بده بد حرف بزنی رید*ه میشه بهت گفته باشم باشه اوکی ما زشتیم ولی خداروشکر هر وقت صورتمون رو میشوریم مژه و ابروهامون سرجاشه! درضمن اگه آقا بودی و باهات گرم گرفتم جوگیر نشو حتما اشتباهی گرفتم
یه پیامک میاد ازمون سراسری نوبت دوم جنسیت و شهر محل حوزه
برا من نیومده چراذ؟
فقط یه گیامک اومده شماره سریال داده بعده ثبت نام
منم رفتم کافی نت 198 گرفت ازم بهتره بازم اون میدونم چجوری ثبت نام کنه سایت خراب بود اون فی ل ت ر روش ...
اره بنظرم دردسرش کمتره
همش این چند روز تو سایت میدیدم تاپیکا راجب ثبت نامه گفتم شاید مثل قبل نشه دیگه کافی نت ثبت نام کردباید خودمون ثبت نام کنیم
ترسیدم!
تا به اینجا که رسیده ام ، صدبار زمین خورده و هزار بار بلند شده ام ، از بلندترین قله های زندگی افتاده ام ، دوام آورده و ادامه داده ام ... چه دیوارها که فرو نریخته و چه پل ها که خراب نکرده ام ... برای من حالتِ بدتری وجود ندارد !می بوسم دست آدم هایی را که وارد زندگی ام شدند تا به لطفِ ضربه هایی که به پیکره ی اعتمادم زدند مرا پخته و آب دیده کنند .که ماندند تا به من ثابت کنند ؛ جایِ احساس ، یک گوشه ی دنج و دست نیافتنی است نه در معرضِ دیدِ آدم ها !و جواب هر سلامی را نباید داد ،و حرمتِ هیچ وداعی را نباید شکست !و به هر نگاه و کلام شیرینی نباید دل بست !جایی که من ایستاده ام ، حالتِ بدتری وجود ندارد !برایم فرقی نمی کند !دارم در کمالِ بی خیالی و آرامش ، زندگی ام را می کنم ...🍃
به اپراتور سنجش پیام دادم گفت که برای ثبت نام پنلی نیاز به کد پرونده نیست من که فقط یه ...
واقعا پیامک میاد برای من پیامک نیومده آخه چی اومده براتون