2777
2789
همیشه شاد و سلامت باشی 

مرسی همچنین ❤

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=284083326]چرا [/QUOTEانگشتام درد میکنه و  ۲ تاش قفل میشه رفتم دکتر گفت بیماری انگشت ماشه ای داری باید تو انگشتات آمپول بزنی وگرنه کارت به عمل میکشه یه بچه هفت ماهه دارم اگه آمپول بزنم باید از دستم کار نکشم چطوری بچمو جا به جا کنم شیر بدم بشورم کسی کمکم نیست

[QUOTE=284083326]چرا [/QUOTEانگشتام درد میکنه و  ۲ تاش قفل میشه رفتم دکتر گفت بیماری انگشت ماشه ...

وای الهی  پس مادری مادر شوهری کسیو نداری  

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
[QUOTE=284083326]چرا [/QUOTEانگشتام درد میکنه و  ۲ تاش قفل میشه رفتم دکتر گفت بیماری انگشت ماشه ...

خدا بهتون سلامتی بده هر روز با خودت بلند بگو خدایا سپاسگزارم که سلامتی دستانم در حال وارد شدن به زندگی من است روزی خیلی خیلی زیاد بگو و یکبار هم بنویس

حقیقت همیشه راه پیدا میکند.  
مامانمم که بیاد آخرش بچه به من احتیاج داره باید بغلش کنم شیرش بدم

خوب میتونه  کمکت کنه  تا به دستت فشار نیاری چند وقت باید فشار نیاری  دکتر گفت چقد 

امروز بچه مو که بردم حموم نسبت به قبل کمتر گریه کرد با دستش میزد تو تشت اب بازی میکرد خیلی خوشحال شد ...

الهی شکر که بچه شاد و سلامتی داریم 

حقیقت همیشه راه پیدا میکند.  
گفت چند روز دقیق نگفت

خوب  چند روز چیزی نیس  برو بمون خونه ی مامانت  اونجا  کمکت کنه  تا چند روز  وگرنه  بعد واست کار بزرگتری درمیاره خودتو نباز  چند روز میگذره  

انشاالله  ممنون عزیزم

انشاالله گریه نکن قوی باش  میگذره  مریضی واسه انسان هست درست میشی