2777
2789

سلام

اولیمو علی بن ابی طالب زایمان کردم طبیعی خیلی راضی بودم ولی حیف جمع کردن بخش زایمانشو...

دوستام بیمارستان گلپایگانی زایمان کردن خیلی تعریف میکردن...

ولیعصر خیلی تعریف نشنیدم..زن دایی و جاریم اونجا زایمان کردن راضی نبودن خیلی...

امام رضام بعضیا تعریف میکنن بعضیا بد میگن ...

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون اینبار قصد دارید کجا برید؟ دکترتون کیه؟

هنوز تصمیم نگرفتم...

دکترزهرا اشرفی هست دکترم...فقط ولیعصر میره...ولی من نمیدونم چیکار کنم

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
هنوز تصمیم نگرفتم... دکترزهرا اشرفی هست دکترم...فقط ولیعصر میره...ولی من نمیدونم چیکار کنم

فک کنم طبیعی خیلی فرق نداره کجا بری چون هزینه ش خیلی نیس.کاش منم می‌تونستم. چون هزینه ش بعلاوه زیر میزی زیاد میشه 😢

فک کنم طبیعی خیلی فرق نداره کجا بری چون هزینه ش خیلی نیس.کاش منم می‌تونستم. چون هزینه ش بعلاوه زیر م ...

دکتر طیبه قاسمی من شنیدم پول اضافی نمیگیره خودش...

بعدم اگه سزارین هستی خیلی فرق نمیکنه دولتی و خصوصی...

طبیعی تو بیمارستانای دولتی و اموزشی خییییلی اذیت میکنن خییلی

دکتر طیبه قاسمی من شنیدم پول اضافی نمیگیره خودش... بعدم اگه سزارین هستی خیلی فرق نمیکنه دولتی و خصو ...

چرا فرق میکنه. پارسال مثلا سزارین تو گلپایگانی ده تومن بود تو فرقانی در حد دوسه تومن تو شهدا و امام رضا هم که کمتر

چرا فرق میکنه. پارسال مثلا سزارین تو گلپایگانی ده تومن بود تو فرقانی در حد دوسه تومن تو شهدا و امام ...

پولش منظورم نبود رسیدگی و عمل منظورم بود...

سلام گلم شما چکار کردین؟ طیبه قاسمی عمل کرد؟ کجا عمل کردین؟ به دکتر زیر میزی هم دادین؟

سلام عزیزم من دکترم سیده کوثر حسینی المدنی بود تو گلپایگانی سزارین اختیاری شدم. هزینه بیمارستان ۷/۵ و هزینه دکترم کلا 2/5 شد.

سلام عزیزم من دکترم سیده کوثر حسینی المدنی بود تو گلپایگانی سزارین اختیاری شدم. هزینه بیمارستان ۷/۵ ...

ممنون گلم 

ان شاءالله که همیشه سلامت باشید 

من زایمان قبلی طبیعی بودم الان میگن احتمالا سز بشم. فک کنم هفت ماهی از زایمان شما گذشته باشه فک میکنید هزینه ای که خود دکتر تو مطب میگیره بیشتر شده باشه؟

و خدایی که بشدت کافیست......
ممنون گلم  ان شاءالله که همیشه سلامت باشید  من زایمان قبلی طبیعی بودم الان میگن احتمالا ...

ممنونم عزیزم انشالله شما هم زایمان خوبی داشته باشید.احتمالا بیشتر شده باشه اما در کل دکتر حسینی نسبت به بقیه کمتر میگیره.