2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من روزی دو بار میدادم بعد دیدم که یبوست گرفت کردم شبی یه بار قبل خواب عالی بود قشنگ میخورد راحت میخا ...

اها من تازه شرو کردم ب دادنش...ممنون عزیزم از راهنماییت....میشه طرز تهیه شم بگی برام بی زحمت

اها من تازه شرو کردم ب دادنش...ممنون عزیزم از راهنماییت....میشه طرز تهیه شم بگی برام بی زحمت

مقدار و اندازه ش رو یادم نمیاد ولی مثل شیرخشک راحت بود درست کردنش آب ولرم بعدم از پودر میریختم با قاشق هم می زدم مقدارش رو از رو قوطی بخون یا سرچ بزنی تو نی نی سایت تو تاپیک های قدیمی هست 

من الان دخترم دو سالشه دیگه کلا غذای سفره میخوره شیرم ببلاک جونیور میدم روزی دو لیوان همین