2777
2789

آقاجانی 

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تام لند ؟

اره فک کنم

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
من قبلا نگاه میکردم خیلیییی بد اخلاقه انگار بزور آوردنش من ک خوشم نیومد آدمم باید با معلم ارتباط بگی ...

واقعا؟ زیاد میگفتن خوبه ولی راست میگین ارتباط باید برقرار بشه

واقعا؟ زیاد میگفتن خوبه ولی راست میگین ارتباط باید برقرار بشه

آره من که خوشم نیومد

من خودم بیرون میرم کلاس البته تو شیمی مشکلی ندارم تو زیست مشکل دارم  خیلیییی بدم میاد امسال هم زیست نهاییه🤦‍♀️🦦

گرونه تازه من تخفیف گرفتم 

دیگه نمیدونم 

آره من که خوشم نیومد  من خودم بیرون میرم کلاس البته تو شیمی مشکلی ندارم تو زیست مشکل دارم  ...

دهمین؟ من خب شهر ما کوچیکه من عمارلو رو هم میخوام بگیرم امشب حالا اونم ببینیم چی میشه شاید بگیرم

یکی از همکلاسی هام دانش آموز فوق العاده قوی بود جزو نفرات برتر و...کلا همه ازش می گفتن یهو امتحان آخ ...

چندم هستین؟ اگه سال آخری هستین حتما داره واسه امتحانات و کنکور میخونه