2789
عنوان

صورتم پر از جوش و لک

637 بازدید | 8 پست

صورتم پر از جوش و لکای جوشه تا قبل از عید حتی خود عید مراعات کردم شیرینی و غذای تند و فلفل نخورم هر کاری که واسه پوستم خوبه انجام می دم مثلا سدر می زنم یا اول صبحا نشتا خاکشیر با آب لیمو می خورم ولی باز پوست صورتم خوب نمیشه یه جورایی خسته شدم مامانم میگه کبد چرب دارم 

میشه یه راه کاری بدین که زودتر جوشام از بین بره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اول از همه یه ازمایش هورمونی بده که ببینی اگر مشکل درونی نیست خیالت راحت شه و اگرم هست درمان رو شروع کنی 

فشیال صورت خیلییی تاثیر داره 

و همچنین داشتن یه روتین پوستی منظم

استفاده از ماسک های صورت هم که جز عوامل خیلی موثره 

تغذیه هم خیلی مهمه ، خوردن چیزایی که پوستتو تحریک کنن و .. ازشون پرهیز کن 

که من غم دارم اندازه زیبایی تو.

من هربار جوش میزنم کرم تتراسایکیلین دوسه روز میزنم کلا میره

ولی هم انتی بیوتیکه و زیادنباید استفاده کرد همم ممکنه حساس باشی بهش اگه خریدی قبلش تست کن و اینکه درمان نمیکنه فقط همون جدشی ک هست رو خشک میکنه و جاشم نمیمونه اما از زدن جوشای جدید جلوگیری نمیکنه

به نظرم برو ازمایش بره و تحت نظر دکتر درمانشون کن

دوستان هرکدوم کارتایپجزوه نویسیتبدیل عکس  به متنتبدیل ویس به متنپاورخلاصه نویسی✅تبدیل فایل های غیرقابل سرچ به قابل سرچ✅وردتحقیقارائهمقالهآزمون نهادخلاصه نویسی✅ساخت ویدیو با(viva video/inshot)✅ادیت فیلم با (viva video / inshot)بهم پیام بدید با  🌀قیمت🌀 و🌀 کیفیت عالی 🌀انجام میدم براتون در🌀سریع ترین🌀زمان ممکن
اول از همه یه ازمایش هورمونی بده که ببینی اگر مشکل درونی نیست خیالت راحت شه و اگرم هست درمان رو شروع ...

فشیال چیه لک ومیبره؟؟

خدایا دوستت دارم میدونم منو به خواست دلم میرسونی.مطمئنم
اول از همه یه ازمایش هورمونی بده که ببینی اگر مشکل درونی نیست خیالت راحت شه و اگرم هست درمان رو شروع ...

همه میگن هورومن..کبد و...هیچ کس حواس ش نیس  لوپوس و بیماری های خود ایمنی بشدت لک میاره  بدون دلیل،یعنی ملانین پوست الکی فعال میشه توسط سیستم ایمن...درسته همه لوپوس ندارن ولی نود درصد ایندبیماری توی خانم هاس حتی تا آخر عمر ممکنه در بدن خانمی فعال نشه و اذیت نکنه ولی نامحسوس اثر بذاره روی مثلا پوست