2777
2789
عنوان

چطوری بازش کنم 😯

169 بازدید | 8 پست

سلام عصر جمعتون بخیر و خوشی🍃

نماز روزه هاتون قبول❤

دوستان مانتو اداری خریدم جیبش بسته س یادم رفت بدم خیاطش باز کنه خودم میتونم باز کنم چجوریه؟ 🙁

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

اره بشکاف بگیر دوختی ک زدن بشکاف اون برا این‌میدوزن خب وایسته هرکیم خاس واکنه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

با بشکاف آروم

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بشکاف بگیر دوختی ک زدن بشکاف اون برا این‌میدوزن خب وایسته هرکیم خاس واکنه

بشکاف ندارم  :/

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
بشکاف ندارم  :/

سوزن چی ؟؟؟؟یه دوختی زدن ک سر تهش محکم کاری تشده راحت باسرناخن هاتم باز میشه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
سوزن چی ؟؟؟؟یه دوختی زدن ک سر تهش محکم کاری تشده راحت باسرناخن هاتم باز میشه

ایول مرسی المیرا جونی

ایول مرسی المیرا جونی

فدات اگ نزدیک بودم خودم درس میکردما😂

فدات اگ نزدیک بودم خودم درس میکردما😂

عشق منی😄

هر چی گوگل زدم تصویری یاد بده نیاورد هیچی

گفتم بازم به نی نی سایتیا 👋❤

عشق منی😄 هر چی گوگل زدم تصویری یاد بده نیاورد هیچی گفتم بازم به نی نی سایتیا 👋❤

وای عزیزم سخت ک نیست از پشت مانتوت قسمت جیب نگاه کن یه دوخت داره اونو بشکافی باز میشد 😂😂😂😂😂