2777
2789
عنوان

چطوری بازش کنم 😯

169 بازدید | 8 پست

سلام عصر جمعتون بخیر و خوشی🍃

نماز روزه هاتون قبول❤

دوستان مانتو اداری خریدم جیبش بسته س یادم رفت بدم خیاطش باز کنه خودم میتونم باز کنم چجوریه؟ 🙁

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/

اره بشکاف بگیر دوختی ک زدن بشکاف اون برا این‌میدوزن خب وایسته هرکیم خاس واکنه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

با بشکاف آروم

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره بشکاف بگیر دوختی ک زدن بشکاف اون برا این‌میدوزن خب وایسته هرکیم خاس واکنه

بشکاف ندارم  :/

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
بشکاف ندارم  :/

سوزن چی ؟؟؟؟یه دوختی زدن ک سر تهش محکم کاری تشده راحت باسرناخن هاتم باز میشه

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
سوزن چی ؟؟؟؟یه دوختی زدن ک سر تهش محکم کاری تشده راحت باسرناخن هاتم باز میشه

ایول مرسی المیرا جونی

ایول مرسی المیرا جونی

فدات اگ نزدیک بودم خودم درس میکردما😂

فدات اگ نزدیک بودم خودم درس میکردما😂

عشق منی😄

هر چی گوگل زدم تصویری یاد بده نیاورد هیچی

گفتم بازم به نی نی سایتیا 👋❤

عشق منی😄 هر چی گوگل زدم تصویری یاد بده نیاورد هیچی گفتم بازم به نی نی سایتیا 👋❤

وای عزیزم سخت ک نیست از پشت مانتوت قسمت جیب نگاه کن یه دوخت داره اونو بشکافی باز میشد 😂😂😂😂😂