2777
2789
عنوان

سریال رهایم کن واقعا هاتف...

1442 بازدید | 29 پست

یونس رو لو داده؟

اخه نشون داد رفت کلانتری لوش داد حتی اسمشو اورد ولی جای قرار رو  نمیفهمم لو داده یا نه؟

حتی نغمه هم میدونست هاتف لوش داده .

بعد خودش جون مادرش که اینقدر عزیزه و می‌خورد و بخدا قسم میخورد واقعا نمیفهمم اینجاشو

اره لو داد ولی چون عاشق دختره شده دروغ قسم خورد

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو قسمت آخرشو ندیدم فیلمش خیلی سرد و کسل کنندست

«وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه ، تنها به جرعه های فراموشی دلخـوشم ، راسکول نیکوف یه پیرزنو شقه کرد و من با اون تبر فرشته ی الهامو میکشم ! »
اخه این قسمت هم دیدی به باباش گفت کشتن انداختن گردن من خیلیم طلبکار بود

زر میزنه .میخواد بگه مقصر نیست

به نغمه گفت به حاتم نگفتی گفت نه گفت همه بلیط یه جا نمیسوزونم کار خود بیشعورش بود لو داد

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
این قسمتش خیلی قشنگ بود هاتف به دختره گفت عاشقت شدم😍

دلم برای حاتم میسوزه .

خیانت خواهرش خیانت کارگرهاش حالا اینا 

این قسمتش خیلی قشنگ بود هاتف به دختره گفت عاشقت شدم😍

وای نه من دوست دارم دختره با نقی عروسی کنه 

«وقتی که زندگی یه تئاتر مزخرفه ، تنها به جرعه های فراموشی دلخـوشم ، راسکول نیکوف یه پیرزنو شقه کرد و من با اون تبر فرشته ی الهامو میکشم ! »
زر میزنه .میخواد بگه مقصر نیست به نغمه گفت به حاتم نگفتی گفت نه گفت همه بلیط یه جا نمیسوزونم کار خو ...

اخه من دلم میخواد وافعا اینکارو نکرده باشه 

🤕

چون روزی هم حاتم رفت دنبالش بیارش سیاهرود سر قبر مامانش قسم خورد کاری نکرده 

البته اون موقعه نمیدونستن یونس کشته شده