2777
2789
عنوان

رشته تحصیلی فرهنگیان چیه ؟

196 بازدید | 15 پست

من نهمم میخواستم انتخاب رشته کنم 

گفتم برم فرهنگیان 

حالا باید برم تجربی یا انسانی

ظهور مولامون خیلی نزدیکه و چقدر خوبه که با گناهانمون اشک امام زمانمون رو در نیاریم و چقدر خوبه که ی زره مهربون تر از دیروز باشیم:) من افتخار میکنم ب دختری ک چادرش تو سختی ها باهاشه،به مادری که امنیت به خاطر دعاشه،به کشوری که قطره قطره خون من فداشه❤بارالها جرعت مارا سر سامان بده        انقلابا مشق هوشیاری ب فرزندان بده قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده...❤چادرم تاج بهشتی است که بر سر دارم من محال است که آن را ز سرم بردارم♥️عشق یعنی لافتی الی علی عشق یعنی رهبرم سید علی ♥️سید علی فرمان دهد جان را فدایش میکنم ♥️در حفاظت ز امیرم علی خامنه ای ،میشوم میثم تمار به دارم بزنید...ما ملت شهادتیم،  ما ملت امام حسینیم 🖤حاج قاسم هنوز هم زنده است.... 🖤حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی حرفامو میخونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤 کپی از ملوسکتونم۱ 

از هردو میشه فک کنم 

سلام اسی با اجازت 

بچها ما ی گروه تو ایتا داریم برا کنکوریا خواستین درخواست دوستی بدین

جان مادراتون لایک نکنین. من فکر میکنم خبر مرگم جمابمو دادین میام میبینم لایک کردین اصلا ی حالی.   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هر دو 

ولی خب مثلا تو انسانی میتونی معلم جامعه بشی 

تو تجربی معلم فیزیک 

بعضی رشته هام مشترکه مثل ابتدایی

سلامتی امام زمان(عج)...اللّهم صل علی محمد وال محمد و عجّل فرجهم❤️

فرقی نمیکنه اکثر رشته های دانشگاه رو از انسانی میتونی بری 

ولی مثلا دبیری شیمی زیست علوم اینا بخوای باید تجربی باشی دبیری ریاضی و فیزیک اینا باید ریاضی 

آموزگاری جز رشته هایی هست که از هرسه رشته دبیرستان میگیره،

مشاوره دبیری ادبیات ،معارف، فلسفه ،دبیری تاریخ و علوم اجتماعی و این جور چیزام فقط رشته انسانی باید باشی.

فرقی نمیکنه اکثر رشته های دانشگاه رو از انسانی میتونی بری  ولی مثلا دبیری شیمی زیست علوم اینا ...

اها خیلی ممنون

ظهور مولامون خیلی نزدیکه و چقدر خوبه که با گناهانمون اشک امام زمانمون رو در نیاریم و چقدر خوبه که ی زره مهربون تر از دیروز باشیم:) من افتخار میکنم ب دختری ک چادرش تو سختی ها باهاشه،به مادری که امنیت به خاطر دعاشه،به کشوری که قطره قطره خون من فداشه❤بارالها جرعت مارا سر سامان بده        انقلابا مشق هوشیاری ب فرزندان بده قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده...❤چادرم تاج بهشتی است که بر سر دارم من محال است که آن را ز سرم بردارم♥️عشق یعنی لافتی الی علی عشق یعنی رهبرم سید علی ♥️سید علی فرمان دهد جان را فدایش میکنم ♥️در حفاظت ز امیرم علی خامنه ای ،میشوم میثم تمار به دارم بزنید...ما ملت شهادتیم،  ما ملت امام حسینیم 🖤حاج قاسم هنوز هم زنده است.... 🖤حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی حرفامو میخونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤 کپی از ملوسکتونم۱ 
نکته بعدی اینه که بچه های انسانی رقابت برای فرهنگیان خیلی خیلی بالاست  ریاضی دوم  تجربی ...

اخه من اگه برم رشته تجربی 

اجتمالش خیلی کمه تیزهوشان قبول بشم 

ولی بیشتر بچه های ضعیفی که رفتن انسانی ریاضی خیلی راحت تونستن قبول بشن 

حالا موندم برم تجربی تو یه مدرسه عادی 

یا انسانی  تیزهوشان

اخه من اگه برم رشته تجربی  اجتمالش خیلی کمه تیزهوشان قبول بشم  ولی بیشتر بچه های ضعیفی ک ...

اگه قصدت فقط فرهنگیان هست و دبیری برو انسانی تیزهوشان،

ولی اگه واقعا برای پزشکی و پیراپزشکی میخوای و‌توانش و علاقه اش رو داری تجربی عادی اشکالی نداره.

اینم بگم که واقعا این روزها مافیای کنکوری کاری کردن تو مدرسه عادی با کتابای درسی نمیتونی رتبه و تراز خوبی بیاری،

باید در کنارش کتابای تست کلاسای تست و طبق یک برنامه ریزی خوب و عالی پیش بری.

خیلی سخت نیست فقط جهت راهنمایی گفتم.

امیدوارم موفق بشی عزیزم.

من سال ۸۳ همسن شما بودم☺️☺️

الانم معلمم