2777
2789
عنوان

عفونت ژل

9966 بازدید | 13 پست

خانوما کسی بوده ژل زده باشه جاییش عفونت کرده باشع چیکار کرده 

من دکترم شهر دیگست اومد شهرمون برا خودم چندتا آشنا ها زد لبمم پیش خودش میزدم مشکلی نداره کارش نمیدونم چطور چونم عفونت کرد دوتا جوش مانند ابکی در میاورد بعد چند روز بعد دیگه بهش گفتم گف برو دکتر رفتم امپول چرک خشک کن و سفکسیم۵۰۰داد چند روز میخورم امپولمم زدم ولی میترسم هنوز خشک نشده باشه عفونتش نمیدونم چیکار کنم کسی تجربه داره بگه ممنون🙏❤️

خدایا صبری ک دادی با دردی ک دادی یکی نیست 😔😭

سلام

من فیلر خط لبخند زدم و عفونت کرد. از شهریور تا الان درگیرم. امپول بهم نداد دکتر. صدتا دکتر رفتم و ژل رو تخلیه کردم با انزیم 3 بار. ولی هنوزم علائم عفونت دارم. تا انتی بیوتیک میخورم، علائم کمه ولی قطع میکنم عفونت برمیگرده. خیلی اذیت شدم. نمیدونم چیکار کنم. تو خوب شدی؟ الان چند ماهه دارم انتی بیوتیک میخورم. عوارضش خیلی سنگینه برام دیگه نمیکشم. تو رو خدا تو بگو خوب شدی یا نه.

چه غلطی کردم ژل زدم. هرچقدر بگم غلط کردم کمه.

سلام من فیلر خط لبخند زدم و عفونت کرد. از شهریور تا الان درگیرم. امپول بهم نداد دکتر. صدتا دکتر رفت ...

عزیزم مال منو چرک خشکن داد و امپول عفونت خوب شد بعد یه مدتی چندین بارم جوش و. زد رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت جراحت نیست جای تزریق بدع متاسفانه قرض اقا فکسیم625عالیع امپپلا گچی تو کارتونی بودن بازم عالی دوستمم تزریق چربی کرد عفونت کرد با همینا خوب شد هر 12ساعت امپول میزد عسل طبیعیم خوبه بزنی ب جای زخم و اگر بازه مخصوصا برا عفونت عالیییی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه زخم بازی ندارم در ظاهر. داخلیه عفونت. چند هفته انتی بیوتیک خوردی تا خوب شد؟ دکتر به من تزریقی نداد. ولی خیلیه دارم انتی میخورم داغون شدم از عوارضش. تازه من انزیمم زدم 3 بار و حدود بالای 90درصد ژل حل شده. ولی هنوزم عفونت هست. من حدود 1 ماهه دارم انتی بیوتیک میخورم و هنوز 3 هفته دیگه دکتر برام نوشته. علائمم فقط درد صورت و فک و گوش و گلو و لنف. قبل از انزیم خود ژلم هم خیلیییی میسوخت ولی بعد از انزیم کمتر شد درد و التهابش. بنظرت کی انتی بیوتیک قطع کنم؟ به من کلیندامایسین 150 داده روزی 4 عدد.

من دیگه انقدر ناامید شدم، باورم نمیشه یه روز این همه عفونت و بیماری تموم بشه. دیگه توبه کردم از ژل. اولین و اخرین بارم بود. الانم که انزیم زدم خلاص. دیگه سمت کارای زیبایی نمیرم. همش از روی چشم و هم چشمی بود متاسفانه. فکرکردم حالا ژل بزنم قراره کاپ طلای زیبایی رو بهم بدن. فقط بدبختی و خرج و زحمت و درد گیرم اومد. تو رو خدا مدت درمان و بهبودتو بگو.

نه زخم بازی ندارم در ظاهر. داخلیه عفونت. چند هفته انتی بیوتیک خوردی تا خوب شد؟ دکتر به من تزریقی ندا ...

عزیزم دو هفته فک کنم خورده بودم625هم بخور عالیه

تزریقی عالیههه بهتر اثر میکنه بیمارستانا هم می‌نویسن من برا بار اول چربی دکتر بم داد امپول انتی بیوتیک برای چونم بیمارستان رفتم امپول داد اتفاقا سعی کن سر ساعت بخوری و اب زیاد نزنی بهش تا حد امکان خوب میشی نگران نباش مواد آرایشیم استفاده نکن منم دیگه همون یک بار دیگه هیچی تزریق نکردم توکلت بخدا عزیزم انشالله خوب شی ک خوبم میشی وقتی انزیم میکردی دیگع خوی میشی ژل بی کیفیت زد و بدون بهداشت

عزیزم مال منو چرک خشکن داد و امپول عفونت خوب شد بعد یه مدتی چندین بارم جوش و. زد رفتم پیش یه دکتر دی ...

سلام میشه بگید عفونت در اثر تزریق چربی چطوری بود؟یعنی برجستگی داشتن؟من حدودا هفت هشت ماه پیش چربی تزریق کردم گونه و چانه و خط اخم ولی حدود سه ماه پیش کرونا گرفتم از اونزمان یه توده تو لپم شده نمیدونم مال همین چربیه ک عفونت کرده یا چیز دیگست

عزیزم مال منو چرک خشکن داد و امپول عفونت خوب شد بعد یه مدتی چندین بارم جوش و. زد رفتم پیش یه دکتر دی ...

سلام گلم خوب هستین عزیزم منم ۵ روز پیش ژل چانه زدم از ۵.۶ ساعت بعدش دردام شروع شد و دردهای خیلی وحشتناک که با مسکن خیلی کم اروم میشد. تماس گرفتم کلینیک گفتن صبر کن طبیعی هست دیروز بعد ۴ روز از شدت درد شب از خواب بیدار شدم اصلا نمیتونم دهنم باز کنم کل فک و غبغب و حتی دندونامم درد داره و یه جوش چرکی  هم زیر چانه زده  بهشون گفتم درد من کم نشده هیچ بیشترم شده التهاب داره جای تزریق یعد دقیقا منم مشکل شما دارم دکترم شهر خودم نیست چند جا تماس گرفتم گفت باید بری پیش دکتر خودت و حتمی پیگیر باش منم خیلی ترسیدم و نگران شدم حالا دیروز عکس فرستادم کلینیک برام ۲تا امپول انتی بیوتیک تزریق کردن یکیش دیروز زدم امروز دردم کمتر بود ولی درد رو هنوز دارم و التهاب و جوش  ولی من ترسیدم خواستم از شما بپرسم شما بعدش دیگه کامل خوب شدین احتیاج به انزیم اینا نیاز نکردین من گفتم بعد ۲ هفته برم انزیم بزنم دیگه ترسیدم از این ژله حقیقتا

سلام بچه ها من ۲ سال پیش ژل چونه زدم که عفونت کرد هرجا رفتم گفتن یا ژلش فاسد بوده یا مکانش کثیف بوده الان باز میخوام ژل بزنم یکی بهم گفت تا صدسال دیگه هم ژل بزنی باز چونت عفونت میکنه هیچوقت دیگه نزن میخوام بدونم واقعا همینطوره؟

سلام گلم خوب هستین عزیزم منم ۵ روز پیش ژل چانه زدم از ۵.۶ ساعت بعدش دردام شروع شد و دردهای خیلی وحشت ...

سلام عزیزم 

منم دقیقا همونایی که شما گفتی تجربه کردم امروز 

خواستم بدونم برای شما چی شد خوب شدین؟

خواهشا اگه آنلاینی جواب بده نگرانم

عزیزم منم چونم درد میاد شدید بعد ژل توروخدا چیکار کردی خوب شد

گلم شرمنده من پیامت رو تازه دیدم بله من بعد ۲ هفته و بعد از استفاده انتی بیوتیک ها بهتر شدم ولی الان بازم زیر چونم یکم شل هست نمیدونم برای چیه