2777
2789
عنوان

نظرتون درباره زندگی؟چندسالتونه؟چه برنامه هایی برای آینده دارید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 25 پست

گذشته ام تو زیاد خوب نبود فوت پدرم تنهایی ازدواج اجباری 

از این دنیام متنفرم چون ادما با دروغاشون تهمت هاشون دلشکستناشون زشتش کردن 

ولی چاره ای نیست باید زندگی کرد . عوضش تبدیل شدم به ادمی که به هبچی هیچکس اعتماد نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای همتون بهترین هارو آرزو میکنم 💖💖🤲

برای منم دعا کنید 

منم برای همتون دعا میکنم 🙂❤️

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
منظورم اینه خدا رو شکر که مشکلات بزرگتر نداری ..... زندگی گاهی اینقدر تلخ میشه که فرصتی واسه خود اد ...

بنظرت کسیکه دوستش دارم بخاطر لاغری بیش از حد خودشو ازم بگیره و من بشم تنها ترین آدم دنیا 

کجاش خوبه ؟ 

از روی لجبازی این هدفو دنبال میکنم ک پشیمون بشه

بدترین اتفاق اینکه فریب دوستمو خوردم  چند نفری آبرومو خیلی راحت پشت سرم میبردن و نمیدونم خدا چ ...

منم از رفیق زخم خوردم خیلی بده خیلی 😔

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
بنظرت کسیکه دوستش دارم بخاطر لاغری بیش از حد خودشو ازم بگیره و من بشم تنها ترین آدم دنیا  کجاش ...

ببخش عزیزم من اینا رو که نمیدونستم ....

ولی اگه واقعا دوستت داشته باشه تنهات نمیذاره

لطفا برای حاجتم دعا کن و یک صلوات مهمانم.....
بنظرت کسیکه دوستش دارم بخاطر لاغری بیش از حد خودشو ازم بگیره و من بشم تنها ترین آدم دنیا  کجاش ...

واقعا

ادامه بده آفرین

برو دکتر سعی کن به وزن دلخواهت برسی و دیگه سمت اون آدم نرو 

گذشته خوبی نداشتم ینی بهم خوش نگذشته.

از این دنیا هم اگ آدماش راحتم بذارن خوشم میاد.

بهترین اتفاق زندگیم قبول شدن رشته و دانشگاه رشته تاپی هست نه اینکه دوسش داشته باشم فقط چون راحت شدم از یه سری چیزا.

بدترین اتفاق زندگیم هم بزرگ شدن توی یه خوانواده بی درک و بد با پدر معتاد