من دو هفته اول شیرداشتم البته سیر نمیکرد بچه رو ولی داشتم. کمکی شیرخشک دادم بهش ولی شیر خودمم میدادم اما خشک شد شیرم کم کم . هر دو سه روز یه بار شیر میومد تو سینه م الان چند روزه هیچ خبری نیس. قرص لاکتاول روزی دوتا میخورم تغذیه مم بد نیس استراحتمم بهتر شده ( ولی یه استرس خیلی شدید در حد سکته بهم وارد شده بود همون موقعها که شیر داشتم از بعد اون شروع شد به کم شدن و الانم که چند روزه ندارم )
۴ بار تعلیق شدم توسط آدم های ترسویی که شنیده شدن حرف حق ترسیدن..همون ها روزگار این مملکت رو این طوری کردن...برا حاجت رواییم یه صلوات بفرس ،حاجتت روا عزیزم
من شیر داشتمو بچه ام نخورد شیرخشک خورد .من هم ب خاطر اینکه چرا بچه نباید شیرخودموبخوره خیلی ناراحتی کشیدم ولی در نهایت بهش شیرخشک دادم وخودمو سرزنش کردم که چرا هم خودموهم بچه امو اذیت کردم که چرا زودتربهش شیرخشک ندادم
تو یه لیوان شیر پودر دارچین و یه قاشق عسل بریز بخور، روزی چند بار بخور، بستنی و معجون و چیزای گرم بخور، ولی اون ترکیب اول که گفتم معجزه میکنه، بخور ببین شیرت چقدر زیاد میشه، برای اینم که بچت سیر بشه چیزای چرب بخور، کله پاچه هم عالیه، چیزای مقوی بخوری شیرت چرب میشه و بچه سیر میشه
ماه اول تا میتونی زیره رازیانه بخور اگه بچه زردی نداره البته قرص و عصاره شیر افزاهم بخور کله پاچه و سوپ قلمه و چایی و ابمیوه و مایعات زیاد بخور اب هویچ بستنی اینا خیلی خوبه