2777
2789
عنوان

کیا اوایل شیرداشتن ولی بعد خشک شد؟

111 بازدید | 12 پست

من دو هفته اول شیرداشتم البته سیر نمیکرد بچه رو ولی داشتم. کمکی شیرخشک دادم بهش ولی شیر خودمم میدادم اما خشک شد شیرم کم کم . هر دو سه روز یه بار شیر میومد تو سینه م الان چند روزه هیچ خبری نیس‌. قرص لاکتاول روزی دوتا میخورم تغذیه مم بد نیس استراحتمم بهتر شده ( ولی یه استرس خیلی شدید در حد سکته بهم وارد شده بود همون موقعها که شیر داشتم از بعد اون شروع شد به کم شدن و الانم که چند روزه ندارم ) 

بعضی ها کم شیرن کلا 

مایعات زیاد بخور

۴ بار تعلیق شدم توسط آدم های ترسویی که شنیده شدن حرف حق ترسیدن..‌همون ها روزگار این مملکت رو این طوری کردن...برا حاجت رواییم یه صلوات بفرس ،حاجتت روا عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شیر داشتمو بچه ام نخورد شیرخشک خورد .من هم ب خاطر اینکه چرا بچه نباید شیرخودموبخوره خیلی ناراحتی کشیدم ولی در نهایت بهش شیرخشک دادم وخودمو سرزنش کردم که چرا هم خودموهم بچه امو اذیت کردم که چرا زودتربهش شیرخشک ندادم

تو یه لیوان شیر پودر دارچین و یه قاشق عسل بریز بخور، روزی چند بار بخور، بستنی و معجون و چیزای گرم بخور، ولی اون ترکیب اول که گفتم معجزه میکنه، بخور ببین شیرت چقدر زیاد میشه، برای اینم که بچت سیر بشه چیزای چرب بخور، کله پاچه هم عالیه، چیزای مقوی بخوری شیرت چرب میشه و بچه سیر میشه

وقتی شیر میدی هفته اول خیلی شیر داری بعد تا یه ماه کم میشه نمیدونم چرا ولی اگه شیر خشک ندی و بزاری ب ...

آخه خیلی گریه میکرد هلاک میشد از ضجه زدن دلمون کباب میشد از وقتی شیرخشک دادم آروم شد هم خوابش درست شد هم وزنش

آخه خیلی گریه میکرد هلاک میشد از ضجه زدن دلمون کباب میشد از وقتی شیرخشک دادم آروم شد هم خوابش درست ش ...

خب کار خوبی کردی بیخیال حرف مردم ولی سینه خودتم حتی اگه شیر نداری بزار مک بزنه کم کم میاد شیرت...

آخه خیلی گریه میکرد هلاک میشد از ضجه زدن دلمون کباب میشد از وقتی شیرخشک دادم آروم شد هم خوابش درست ش ...

منم بچم اینجوری بود و شیر خشکم بدش میومد بالا میوردش بعد شیر خودم خوب شد و وزن بچم یهو خیلی رفت بالا