2777
2789
عنوان

عکس بینیم بعد از یک سال و نیم

330 بازدید | 41 پست

بچه ها من یه سال و نیمه بینیمو عمل کردم، قبل عمل هم قوز داشت هم جلوش غضروف داشت، عمل سختی داشتم و 6 ساعتم طول کشید چون انحراف شدید داشتم، ولی الان اصلا از فرم بینیم راضی نیستم... حس میکنم جلوش بزرگه بازم، دکترم میگه خیلی خوبه نسبت به قبلت و دیگه اگه از این کوچیکتر بشه به صورتت نمیاد ولی خودم دوسش ندارم:(((((بیاین عکسشو بذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بزارررررر

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

منو ببخش ولی اصلا شبیه عملی نیست قشنگم نیست

بازم میکم منو ببخش من معمولا نظر منفی نمیدم اما ...

یجا تو سریال جیران گلین به مهدعلیا میگه:دنیا جاییه که درد خروار خروار میادمثقال مثقال میره😔این جمله حال و روز اکثر ماهاست و قشنگ درکش میکنیم