2821
2789
عنوان

این برنامه واسه لاغری خوبه؟

372 بازدید | 26 پست

رژیم دارم در کنارش

روزی یه ربع حلقه به ربع رقص ۷۰۰ طناب و ۴۰ تا شکم پلانک یک دقیقه قدرتی سر هم یه ربع 

بنظرتون در کنار رژیم با این برنامه ماهی چقدر کم میکنم 

وزنم ۷۶ قد ۱۵۵

هیچوقت من رو لایک نکنید💥🔥کاربری دست دو نفر✌️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من رژیم گرفتم تو ۲ هفته ۴ کیلو کم کردم بدون ورزش فقط زیر ۱۲۰۰ کالری 

یعنی کالری کلا 1200 مصرف کردی تو روز؟ 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊

عالیه حرکات کششی هم اضافه کن

با رژیم ماهی دو کیلو اصلش هم اینه یک تا دو کیلو کم بشه

اگه بیشتر یا خیلی کمتر کم کنی یجای کار مشکل داره و اصولی نیست

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

از ۱۲۰۰ بالاتر نشد گاهی ۱۰۰۰ گاهی ۸۰۰ گاهی ۵۰۰ همه چی هم میخوردم فقط کم ترررر شکر و نوشابه و ...

میشه هفته ای یک کیلو خیلی خوبه 

دوستان عزیز کامنتی که میزارم صرفا برای استارتر هست و جنبه طنز داره، اگر خودش صلاح بدونه گوشی و صفحه تایپ جلو روش هست و من توضیح میدم با کمال میل، من نه دوست دارم قضاوت کنم و نه این کارو میکنم،لطفا قبل کامنت گذاشتن و توهین و تیکه انداختن اینو بخونید، چون مجازیه و همدیگرو نمیشناسیم دچار سو تفاهم و دلخوری هم نشیم. به هم احترام بزاریم، ممنون که خوندی،ماچ به کلت 😘😍❤️حالا  اگر نظرت با نظرم موافق نیست با کمال احترام و بدون تیکه بگو 😊
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز