2777
2789
عنوان

خشک کردن قسمت بیکینی با حوله به جای دستمال در دسشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 6027 بازدید | 49 پست
دستمال توالت میگن به مرور پرزها داخل بدن جمع میشه و تبدیل به کیست میشه  من خودم دستمال استفاده ...

نه بابا بدن خانما مرتب درحال شستوشوی خودشه برا همین داخل خیسه

یه ذره دستمال که نمیتونه ازش رد شه بره تخمدان

لطفا اگه مشکل اعصاب و روان دارین برین دکتر تا ما مجبور نشیم بریم                 تاپیک تجربه من از بستری در بخش اعصاب🖋 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا بدن خانما مرتب درحال شستوشوی خودشه برا همین داخل خیسه یه ذره دستمال که نمیتونه ازش رد شه بر ...

اینو از خودم نمیگم

یکی از اقوام درد داشت رفت دکتر فوق تخصص بهش گفت کیست داری به این علت و باید از دستمال نخی استفاده کنی .

رعایت کرد خداروشکر برطرف شد 

مشکل دستمال اینه که گفتن ممکنه عفونتها از ورود پرزها با داخل باشه 

حوله ننننه و دستمال نخی شاید .. دستمال توالت از همه بهتره لازم نیست بسابی ب خودتون خیلی آروم میذاری رو بدن نم جذب کنه و تمام 

من کلا با دستمال چه کاغذی چه نخی مشکل دارم، عفونت میگیرم، اصلا خوب نیست 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
حوله ضخیمه میکروب بهش میمونه .. لباسای نخ پنبه کهنه تونو تیکه تیکه کن هر بار از یه تیکه استفاده کن ...

آخه خود تاید هم آلرژی زاست

خارش شدید گرفتم رفتم دکتر بعد معاینه میگه عفونت نگرفتی. فقط شور  ت هات رو با تاید نشور 

اون مصرف آب برای هر بار شستشو دستمال که بدتره

خیر چون برای تولید دستمال یک بار مصرف هم آب و انرژی زیادی مصرف می شه از آبیاری درختانی که برا تولید استفاده می شه تا آبی که در کارخانه برای تولید این دستمال مصرف می شه و انرژی که صرف تولید و حمل و ... دستمال می شه تا به دست مون برسه تازه درختانی هم که قطع می شه و بازیافت برای طبیعت همه هزینه بر هست

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻

خانوما من سرچ کردم

اگه اینارو رعایت کنین

۱.دستمال توالت رنگی و عطری نباشه

۲. لباس زیر مدام عوض شه

۳. وسواس به خرج ندین، قسمت های داخلی رو زیاد خشک نکنین (اونایی با مخاط در تماسه)

۴. محیط سرویس بهداشتی تمیز باشه،  رطوبتش بالا نباشه پنجره رو باز کنین 

احتمال عفونت کم میشه خیلی

آخه خود تاید هم آلرژی زاست خارش شدید گرفتم رفتم دکتر بعد معاینه میگه عفونت نگرفتی. فقط شور  ت ...

خب با صابون بشورید با هرچی که اوکی هستین ...من به هیچی حساسیت نمیدم خیلی سفتم 😁

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨

من یه دوره طولانی عفونت داشتم که به سختی خوب شدم دکتر گفت دستمال نخی بهتر از دستمال توالته 

از این کهنه های بچه هر بار یه متر می خرم و برش میدم بعد هر بار استفاده یا اتو می زنم یا جلو افتاب میندازم 

من عادت کردم هر بارم با سشوار کاملا خشک کنم چون از عفونت واقعا وحشت دارم،شکر خدا خیلی وقته نگرفتم دیگه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.