2777
2789
عنوان

سریال سیب ممنوعه

160 بازدید | 10 پست

سیب ممنوعه یه جایی نشون میده ییلدیز تو کماست و پسرش بزرگ شده و اینا کی میاد؟ فصل جدیده؟ گیج شدم آخه ۲ ماه مسافرت بودم ندیدمش حالا هم که نگاه می کنم گیج شدم

عزیزم♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ساله دارع میذارتش واقعا دیگه خسته شدم خود ییلیدز هم گفته بود بسکه تو فیلم شوهرکردع دیگه تو زندگی عادی شوهر نمیخواد😂😂 عاشق اندرم دوست دارم همه رو جر بده....راستی منم چن وقته نگاهش نکردم، منظورت فصل چندمشه ییلیدز که الان یه دختر هم داره

نظرمو میگم میرم حتی چک نمی‌کنم که چرا ریپ زدی 🥱

چه حوصله ای دارید به خدا فیلم ترکیا که انگار چرخ فلک نه سروته داره همشم یه موضوع صدبار توش تکرار میشه 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓 
چه حوصله ای دارید به خدا فیلم ترکیا که انگار چرخ فلک نه سروته داره همشم یه موضوع صدبار توش تکرار میش ...

دقیقا.مخصوصا سیب ممنوعه. شما قسمت ۱ فصل یکو ببین. بعد بیا اخرین قسمت فصل ۶ و ببین. قشنگ میفهمی تو طول سریال چ اتفاقی افتاده و چیزی از دست نمیدی😂

دقیقا.مخصوصا سیب ممنوعه. شما قسمت ۱ فصل یکو ببین. بعد بیا اخرین قسمت فصل ۶ و ببین. قشنگ میفهمی تو طو ...

از کجا معلوم فصل ۶ تموم میشه به نظرم تا فصل۱۱۱۲۲۲۲ ادامه داره و چرته اخرش یازیگراش میمیرن حتی تماشاگرلش هم مبمیذچرن ولی باز سریالتمون میتشه‌متاسافانه اه