2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم، با توجه به سالهای قبل تقریبا مشخصه دیگه، فقط میگم چه کتابی خوبه

فکر نمی‌کنم چون واس آموزگاری منابع رو تغییر دادن احتمال میدم اینم تغییر کنه البته اختصاصی فکر نکنم

منم شرکت نکردم، میدونم درسا اینا هستن ولی نمیدونم از روی چ کتابی بخونیم بهتره، شما تحقیق نکردی در مو ...

من. رشتم زیسته هرسال اختصاصی هاش بیوشیمی زیست سلولی میکروب زنتیک وفیزیولوژی بوده ولی شنیدم منابع رو میخوان تغییر بدن حالا حدسم اینه که عمومی هاش رو تغییر میخوان بدن به نظرم اختصاصی. هارو بخون 

من. رشتم زیسته هرسال اختصاصی هاش بیوشیمی زیست سلولی میکروب زنتیک وفیزیولوژی بوده ولی شنیدم منابع رو ...

آره اختصاصی رو نمیشه تغییر داد، موفق باشین انشالله

آره اختصاصی رو نمیشه تغییر داد، موفق باشین انشالله

مرسی من آموزگاری روهم شرکت کردم ولی این قدر منابعش مزخرفه وزیاد ۲۸ تا کتاب بود بیشتر امیدم به دبیری چون تخصصی زشته خودمه