2777
2789
عنوان

کارای زیبایی چقدر گرون شدن

504 بازدید | 33 پست

دکتری که دوسدارم کارعمل بینیشو گفت از ۷۵ شروع میشه تازه هزینه کلینیک جدا 

پروفایلو پوست صورت جلسه ای ۸!حداقل دوجلسه لازمه 

بوتاکس و صاف کردن مو ۵ تومن 

فیلر باید بزنم خط لبخندمو 

جا گودی ابله مرغون چجوری میره؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه ارث بزرگ بایدیعت برسه

هروقت دلت گرفت بشین باآب حرف بزن باسنگ حرف بزن روکاغذبنویس بسوزون ولی به کسی اعتمادنکن زخم هاتونوبه کسی نشون ندید این جماعت نمکدان به دست منتظرن،،،،،مرهم‌شدن پیشکش،،،منتظرن هیزم درونت شن😔اینجادنیای پلیدی هاست.جای که درد دلت را علیه ت استفاده میکنن.رفیقم گفتن حرف دلت خیانت به خودته این امضابمونه به یادگار.راز دلتوبه کسی نگوبزار🫀بمونه
چخبره ۷۵ ت  مگ عمل اسلیوه  بعضیا بیخود گرون میگیرن

کارش عالیههههه 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

مگه میخواد برات بینی بکاره که ۷۵ ملیون میشه؟

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
حس میکنم 😐 نچرال باشیم و پادشاهی کنیم 

من ۲۸ سال نچرال بودم میخواستم جایی بگیرم تاحالا گرفته بودم😂

ربطی نداره دکتر منم کارش عالیه  پارسال ۳۴ عمل کردم

کیه دکترت 

من تو اینستا عکس کار هرکیو دیرم اندازه این قبول نداشتم ترمیای داغونو انقدر خوشگل میکنه 

من البته ترمیمی نیستم