2777
2789

یه خاستگار دارم از همه لحاظ خوبه از من خوشش اومده منم همینطور اخرین بار سر مهریه به توافق نرسیدیم دقیقا هفته قبل، بعد مادرش به مامانم گفته بود شماره دخترتو بده با هم صحبت کنن مامانم چون بحث مهریه حل نشده بود نداده بود، بعد من دیشب اینستا بش پیام دادم خیلی ام با شخصیت برخورد کرد

گفتم که خودمون حلش کنیم و اینا 

دیشب تا حالا نخوابیدم از استرس

کار اشتباهی کردم؟؟ الان چیکار کنم؟ 

امیدوارم هرکی هرچی از خدا واسم خواست خدا اول به خودش بده 🦋😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم 

به نظر من بهتره قبل از اینکه با خواستگارتون صحبت کنید به خانواده اطلاع بدید اینجوری خیلی بهتره و چرا استرس داری کاری ک نکردی مهریه هم حق شماست پس مبلغ مورد نظرتون رو بگید و ببینید نظر خود خواستگارتون چیه 

من باور دارم چیز باارزشی در این دنیا هست که در انتظار منه و برای رسیدن به آن باید تلاش کنم 🌌برات مهم نباشه که دیگران چی راجبت فکر میکنن برات مهم باشه که خودت راجب خودت چی فکر میکنی ❤تو برای این زندگی و برای بهتر درخشیدن آفریده شدی پس لبخند بزن و با انرژی پله های ترقی را طی کن 🌿🌼
سلام عزیزم  به نظر من بهتره قبل از اینکه با خواستگارتون صحبت کنید به خانواده اطلاع بدید اینجور ...

استرس اینو دارم که پیام دادم بهش... خیلی خوب با شخصیت برخورد کرد... جفتمون تحصیل کرده ایم و حرف همو درک میکنیم....... من گفتم نه خونواده من موافق عدد شماان نه خونواده شما موافق عدد ما، اگه مهمه خودمون حلش کنیم مشکلی پیش نیاد

استرس اینو دارم که پیام دادم بهش... خیلی خوب با شخصیت برخورد کرد... جفتمون تحصیل کرده ایم و حرف همو ...

ببین عزیزم به نظر من اگر از طرف خوشت میاد و همه جوره تایید میکنی مهریه رو مبلغی بگیر که هم مورد رضایت خودت باشه هم خواستگارت چون اگر مورد خوبیه حیفه سر مبحث مهریه از دست بدی خودت باهاش حرف بزن توافق کنید 

من باور دارم چیز باارزشی در این دنیا هست که در انتظار منه و برای رسیدن به آن باید تلاش کنم 🌌برات مهم نباشه که دیگران چی راجبت فکر میکنن برات مهم باشه که خودت راجب خودت چی فکر میکنی ❤تو برای این زندگی و برای بهتر درخشیدن آفریده شدی پس لبخند بزن و با انرژی پله های ترقی را طی کن 🌿🌼

به نظر من که خیلی کار درستی انجام دادی نشون دادی آدم باشعوری هستی و برده پول نیستی‌ .  حالا اگر پسره آدم باشه خودش میاد جلو و مهریه رو حل میکنید اگر هم نه که هیچی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم
خیلی اشتباه کردی اگه سر گرفت دعا کن پسره آدم باشه بعدا چیزی نگه و هوابرش نداره

اخه چیزی نگفتم که ما کلا قرار بود تلفنی باهم در ارتباط باشیم چون اون یه شهر دیگه س..... ولی من بش اینستا پیام دادم چیز خاصیم نگفتم گفتم خونواده هامون بجز مهریه هیچ اختلافی ندارن اگه مهمه خودمون حلش کنیم.... خیلی بد شد یعنی؟؟؟ پسر فهمیده ایه به ظاهر

نگران نباش چون کار اشتباهی نکردی و خوبه اگه بتونید این ارتباط رو نگه دارید تا در زمان مناسب و به دور از تنش خانواده ها هم کم کم کنار بیان. شما هم البته یهو خانواده ها رو وادار نکنید همونی رو بپذیرند که شما می خواین چون کمی که بگذره خودشون هم کم کم کمی کوتاه میان و بیشترمیبینن این و اون هم کوتاه اومدن برا بچه هاشون.

هر چی خدا بخواد همون میشه!     

عزیزم کارت درست بوده بعضی اوقات بزرگترها اشتباه میکنن  .مادر پسر درست برخورد کرده گفته شما از هم خوشتون میاد خودتون حل کنید ولی مادر شما مقاومت میکنه مگه بچه هستین که اجازه تماس به شما نمیده و نگران هست گول بخوری و به خیلی کم راضی بشی برادر من همین طور شد و دختر خانم برادر رو به مبلغ نظرش راضی کرد چی میشه