2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اسنپ درآمدش واقعا خوبه داییم بعد کارش کار میکنه ۸ تا ۱۰ شب و پنج شنبه ها ۱۰ صب تا ۶ ظهر ماهی ۸ تومن ...

والا عالیه . اسنپ خوزستان کرایه ها داغون اصلا خیلی وقته نمیرم

کرایه ۷ هزار ت  اخه یا مثلا ۷۰ ت تا شلمچه و ۱۸۰ ت تا اهواز 

ما ابادان هستیم الان تا اهواز کمتر ۳۰۰ نمیبرن آژانس ۴۰۰ 

شلمچه کمتر ۱۵۰ نمیبرن 

حالا تازه کمیسیون خود اسنپ هم هست کسر میشه

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
والا عالیه . اسنپ خوزستان کرایه ها داغون اصلا خیلی وقته نمیرم کرایه ۷ هزار ت  اخه یا مثلا ۷۰ ت ...

نمی دونم والا از اسنپی های اهواز بپرس کدوم منطقه خوبه داییم ی منطقه ۵ تومن بزور درمیاورد رفت ی جا اصلا خیلی درآمدش خوب. بود 😍

نمی دونم والا از اسنپی های اهواز بپرس کدوم منطقه خوبه داییم ی منطقه ۵ تومن بزور درمیاورد رفت ی جا اص ...

ما ابادان هستیم اصلا نمیصرفه خیابان و کوچه ها اسفالت داغون و خراب 

اخرین بار چهارشنبه سوری دو نفر سوار شدن کوچه خراب زن و شوهر بوی سبزی سرخ کرده میدادن یه قابلمه هم دستش . کلی هم معطل کردن . کوچه اسفالت نداشت کلا ۱۷ ت و کمیسیون هم کم بشه 

خودمو لعنت کردم 

عبوری هر خط شده ۷ ت آژانس محله ای ۲۵ میبره اخه ۱۴ تومن پوله واسه من که جفت لاستیک خریدم ۳ ت روغن ۷۰۰ ت لنت ۵۰۰ همین ماه ماشین مدل ۱۴۰۰ جایی هم نمیرم اینجور داغونه 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
ما ابادان هستیم اصلا نمیصرفه خیابان و کوچه ها اسفالت داغون و خراب  اخرین بار چهارشنبه سوری دو ...

بنظرم چون لبه مرزه یک سری لوازم بهداشتی اونجا ارزونه پیج بزن با قیمت مناسب بفروش 

بنظرم چون لبه مرزه یک سری لوازم بهداشتی اونجا ارزونه پیج بزن با قیمت مناسب بفروش 

شغلم چیز دیگه س کلا میگم کسی از اسنپ نون نمیخوره 

قبل کرونا بود پراید داشتم یک ماه هر روز میرفتم ۴۷۰ دراوردم بعد ۶۵۰  خرج جلوبندی شد 

ماشین پوکید 🥲  اصلا تا وضعیت کوچه و اسفالت و کرایه هاش اینه فایده نداره همش ضرره 

⛔️ کاربر آقا هستم ⛔️
شغلم چیز دیگه س کلا میگم کسی از اسنپ نون نمیخوره   قبل کرونا بود پراید داشتم یک ماه هر رو ...

چی بگم اخه شغل دوم یا باید خودت ی کاری کنی مثل خیاطی اینا یا فروش جنس بنظرم چیزی که اطرافیانم دیدم اینا خوب بوده عزیزم خالم هفته ای ۴ روز سر کاره بقیه تایم خیاطی میکنه خیلی هم بلده کار میست معمولی حقوقش ۵ تومنه 

از خیاطی ۳-۲ تومن در میاره 

شوهرشم که ۷ تومن استخدام هست