2777
2789
عنوان

واییی صدای گوز همسایه اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 8967 بازدید | 77 پست
بابا صدای جیرحیر در بوده گوز به این شدت که میگی حتما کو. ن طرف صدتیک شدع.دروغا شاخ دار اینجا بگوزیم ...

حقیقت میگ دیدم و شنیدم صدا پیام گوشی اونا میامد من میپریدم سمت گوشیم صدای سرفه صدای حرف صدای راه رفتن همه چی من نمیدونستم ازما میره فک میکردم ازاونا فقط میاد خدا برام رحم کنه منم چن تا موشک هوا کردیم😂🤣

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

اقا یه خاطره بگم بخندین مارو پاگشا مادر شوهر دعوت کرده بود ما وسطا رفتیم با مامانم و مادر شوهر اتاق خواب پدر شوهرم اومد رفت دستشویی من داشتم حرف میزدم و میوه پوست میگرفتم یهو یه صدای گوووووووز طولانی اومد یعنی مامانم و مادر شوهرم کپ کردن من چهره قرمز شده مامانم یادمه خودم یه لحظه مکث کرذم بعد حرفمو ادامه دادم که بد نشه خلاصه بیچاره مادر شوهرم رنگ به رنگ شد 

منو مامانم زمنو چنگ زده بودیم نخندیم فقط

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااای شوخی میکنی🤣🤣🤣 یعنی انقدر دیوارا نازکه🥴

کاش شوخی بود خواهر خود واقعیتهههه🤣

ارع والا حتی درم میبندن ما میشنویم یا راه میرن صدا میاد ولی صدای گوز نشنیدم که اونم شنیدم😁

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜

وای می‌خندین,نمی‌دونم خندش کجاست,من از دست شوهرم عاصی شدم,به خاطر بوی گند اون کار,هرشب دعوا داریم,اگه تو خواب این کارو بکنه,لگدش میزنم,اگه نتونم تحمل کنم میرم بیرون می‌خوابم,الان هم سر این موضوع نمی‌خوام بشینم پیشش

ماحتی صدا ویبره گوشی همسایه میاد

همسایمون گوشیش ساعت 7 ویبره میره من با صدای ویبره اون بیدار میشم طبقه بالای ما هستن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

کاش شوخی بود خواهر خود واقعیتهههه🤣 ارع والا حتی درم میبندن ما میشنویم یا راه میرن صدا میاد ولی صدا ...

موجبات خنده و شادیتون اول صبحی فراهم شد🤣

لطفا اگه از دست شوهر،مادرشوهر،خواهرشوهر و جاری دلت پره سر کاربر نی نی سایت خالی نکن...انسان باشیم یه کم😩
بابا صدای جیرحیر در بوده گوز به این شدت که میگی حتما کو. ن طرف صدتیک شدع.دروغا شاخ دار اینجا بگوزیم ...

والا وقتی راه میرن صدا میاد دیگه گوز جای خود داره

کاربری دزدی 😐✌🏻دزده شده توسط جیگرتون در ۱۱ تیر ۱۴۰۲😌🙌🏻 تایپک های از این تاریخ به بعد گردن میگیرم😶🤝🏻 باردار نیستم تیکر تولد ۱۸ سالگیمه🤗💜