2777
2789
عنوان

برای منی که ۱۷ سالمه...

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 33 پست
بنظرم مامان تو کار درستی میکرد  حساب کتاب داشتن خیلی خوبه  پریروز دو تومن بابام زد به کا ...

نه واقعا کار مامان منم درست نبود چون چشمو دل سیر بزرگ نشدم البته بازم خداروشکر انچنان کمبودی نداشتم 

من دوسال ازت بزرگترم 

نصف پولتو خرج میکنی نصفشو حتما هرجور شده نگه دار شروع کن کم کم یاد میگیری 

سه چهار سال دیگه متوجه میشی ک همچین پس اندازایه کوچیک چه مشکلات بزرگیو حل میکنه برات♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعا کار مامان منم درست نبود چون چشمو دل سیر بزرگ نشدم البته بازم خداروشکر انچنان کمبودی نداشتم& ...

مرسی عزیزم😘

مثل اینکه واقعا قدر پولمو نمیدونم 

من خداروشکر هر کمبودی خانوادم بردم بزارن خاله ها و عمه هام سریع جبران میکنن نمیزارن چیزی تو دلم بمونه 

مرسی عزیزم😘 مثل اینکه واقعا قدر پولمو نمیدونم  من خداروشکر هر کمبودی خانوادم بردم بزارن خاله ...

چقدر خوب ک هواتو دارن😍 

اره عزیزم زندگی واقعا قابل پیش بینی نیست پس انداز کردن و کم کم یاد بگیر♥️😚