2777
2789
اره من چهار پنج سال پیش سیصدو پنجاه یا هستاد خریدم الان فکر میکردم‌بیشتر ازششصد شده باشه   ...

من کلا خیلی میترسم از اینکه لوازم آرایشی بهداشتی فیک بندازن بهم.بهمین خاطر خیلی تحقیق میکنم و وسواس دارم.اینجا که این پیشنهاد رو داد معتبره.  آلفا اربوتین اوردینری گرفته بودم و خیلی اثر نذاشته بود گفت این اثر گزاره 

من کلا خیلی میترسم از اینکه لوازم آرایشی بهداشتی فیک بندازن بهم.بهمین خاطر خیلی تحقیق میکنم و وسواس ...

طبق تجربه من بدی همه کرم ها اینه که استفاده نشه برمیگرده لکه ها .بهترین کار لیزره و فکر کنم میکرو ندیلینگ  اگه درست بگم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم در خواستمو قبول کن و صفحه ۳۷۰ تاپیک رو بخون 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
سلام‌کدوم تاپیک

جزء تاپیکای منه (معجزه ختمو نذر بهتر ازین ...)

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

سلام عزیزم از پیام داخل خصوصی خیلی وقته گذشته

عذرخواهی میکنم متاسفانه بین پیام ها گم شده بود خیلی سخت پیدا شد 

حالت چطوره عزیزم ؟

طبق صفحه ۳۵ نیت کن و نیابت شهید سید مجتبی سید مجرد قمی فراموش نشه
هرروز کمتر از ۱۰۰۰ تا نفرست تا سرعت و قدرت نذر بیشتر بشه
تسبیح تربت ثواب صلوات و قدرت و سرعت نذرت رو به روایتی ۴۰ برابر به روایت دیگری ۷۰ برابر میکنه
اگر مشکل خاصی هم داری و مدت هاست حل نشده صفحه ۴۵۱ یه دستور باطل السحر و باطل الطلسم قرآنی هست اجرا کن

نازنیناینا (تاپیک معجزه)

سلام عزیزم از پیام داخل خصوصی خیلی وقته گذشته عذرخواهی میکنم متاسفانه بین پیام ها گم شده بود خیلی س ...

من یبار استارت زدم و مریض شدم ی هفته نتونسم بفرستم صلواتارو.باید باز از اول شروع کنم😭

من یبار استارت زدم و مریض شدم ی هفته نتونسم بفرستم صلواتارو.باید باز از اول شروع کنم😭

اگر یه هفته هست نه عزیزم 

تا یک ماهم عیبی نداره اگر فاصله افتاده 

درخواستمو پیدا من قبول کن 

اینم به طور خلاصه مینویسم امیدوارم مثل قبلیا بدردتون بخوره 

اول اینکه اگر صورتتون لک داره یا لک میشه اگر هورمونی نباشه علت دیگس و مهمش اشعه ی آفتابه ضد افتاب نزنی هر کاری کنی فایده نداره 

هر روز ضد افتاب برن حتی تو خونه توصیه من برای ضد افتاب تو خارجی ها ایزدین ، کلینیک و اون و کوزارکس هست بیشتر از همه ایزدین

ضد لک نباید صورتتون پاره پوره کنه باید ملایم باشه و بتونه ملانین پوست و کنترل کنه که لک ایجاد نشه و قبلی ها رو رفع کنه 

توصیه من ضد لک الفا آربوتین اوردینری هست توصیه میکنم با رتینول استفاده نکنید هر چند که ماده طبیعیه و تداخل خاصی با چیزی نداره 

الفا آربوتین اوردینری طبق تجربه از همه بهتره لک های قهوه ای مسلاسما و... کنترل میشه و رفع میشه اکثرا

روزی دو بار روی پوست تمیز بزنید با نیاسینامید هم میتونید استفاده کنید مشکلی نداره یک بار صبح یک بار شب اینش دست خودتونه

بازم میگم ضد افتاب نمیزنی بیخیال ضد لک بشو کلا 

شوینده مناسب پوست و ابرسان فراموش نشه . توصیم برای شوینده سراوی و آبرسان کلینیک ، سراوی و اوردینری هست بعدش کوزارکس

فقط خواهشا دقت کنید اینایی که من توصیه کردم همه خارجی بودن تو ایرانی ها چون خودم جواب نگرفتم برند خاصی نمیشناسم 

مشکل بعدی اینه که این جنس های خارجی نمونه تقلبیشون فراوونه و اکثر فروشگاه ها حتی بعضی ها خودشونم نمیدونن ولی دارن فیک میفروشن

دو تا فروشگاه معرفی کرده بودم اینجا هم میگم اولی اوردینری استور دومی فروشگاه مادران . مادران فروشگاه سیسمونیه ولی آرایشی بهداشتی های اصل هم داره 

اوردینری استور قیمت هاش بهتره تو گوگل بزنید اوردینری استور میاد کلا برند های خوب بهداشتی و داره و اصل بوده تا الان حالا از هر جا خریدید مطمئن بشید دیگه چون میگم فیک خیلی خیلی زیاد هست 

برای منم دعا کنید اگر نتیجه گرفتید و کمکی کردم 

به سوالاتتون هم سعی میکنم تا جای ممکن جواب دم ولی واقعا همه رو نمیرسم ببخشید 

تنها ضد لکی که واقعاً راضی بودم ازش تو این چند سال زندگیم بعد از کلی هزینه و دکتر و کلی ضد لک فقط ضد لک یه خانمی بوده که از طریق یه پزشک باهاش آشنا شدم فقط با دو دوره لک صورتم بدون بازگشت رفته الان ۲ ساله هیچی استفاده نمی‌کنم به جز یه ضد آفتاب این ضد لک نه پوستمو نازک کرد نه پوست ریزی داشت و نه عوارض
کرم پودر هم که همیشه نمی‌شد استفاده کرد دو ساعت اول فقط قشنگ بود از نزدیک خیلی بد می‌شد صورتم 
خانما این ضد لک مورد تایید پزشکاست خیلی از پزشکا باهاش کار می‌کنند منم از طریق یه پزشک آشنا شدم
تاییدیه داره داروسازه
و بسیار معروف من که راضی بودم امیدوارم شما هم راضی باشید
شماره فروشنده و پیج اینستاگرام می‌ذارم براتون
آدرس پیج اینستاگرام 
hajipoor7227

شماره تماس 09026744639

سلام عزیزم من پنج سال خرج پوستم کردم

آنقدر دکتر رفتم و پول خرج کردم لک صورتم نرفت

یا لیزر میرفتم جلسه ای چهارصد هزار

لک صورتم می‌رفت وقتی لیزر نمی‌رفتم برمیگشت

کرم معجزه شب هم زدم پوستم داغون شد.جوشهای بزرگی زدم که جاش چال شد.

تا شماره یه خانم رو تو دیوار پیدا کردم که کرمهاش‌مورد تایید وزارت بهداشت بود تحت نظر دکترا بود خیلی عالی بود لک صورتمو با هزینه خیلی کم برد خداخیرش بده شمارش میذارم خیلی خانم خوب و منصفی هست دلش میسوزه ضمانت بازگشت کرم تا ده شب میده.لک صورتم رفته کک و مک رفته صورتم پنج درجه سفید شده چروکام باز شده اصلا لیفت شده صورتم ملا چهذمو عوض کرده خداشاهده بگم باورتون نمیشه فقط میگم خداخیرش بده به حق علی چون دنبال سود نیست

منم چون خیلی عذاب روحی  کشیدم بخاطر پوستک خیلی خرج کردم دوست دارم بگم اطلاع رسانی بشه به هر کسی اعتماد نکنید ولی این خانم من کارش دیدم معتبره اینم شمارش ۰۹۰۲۶۷۴۴۶۳۲ از همدان ارسال میکنه.پیجم داره بهش پیام بدید برای مشاوره پیجشو ازش بگیرید قبل و بعد مشتریهاشو ببینید.شماهو کرم زدید نتیجه گرفتید جون بچه هاتون دعام کنید معرفی کردم بهتون