2777
2789

دارم برا بجم دیووووونه میشم همش ۲سال و نیمشع چطور ولش کنم اخه😭😭😭😭😭

با خواهرم چت کردم گف تو یکبار قهر کردی و خیر ندیدی الان وقت قهر نیس احساساتتو کنار بذار و ب شوهرت بگو ماشینو بنامت بزنه و حق طلاق بده ......ولی میدونم نمیدعهه

میشه  خواهری کنید تاپیک قبلمو بخونید امشب از بدترررین شبای عمرمه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همه متوحه شدن حتی شوهر زنه ارررره کاش بر نمیگشتم کاش کاش کاششششش

خوب اول از همه که بایددددد اون زن هرزه ابروش بره بایدا

دوم شوهر هرزه عوضیت که با زن شوهر دار بوده اینا جرمشون خیلی بالاست اگر مدرک بدی به دادگاه حکمشون سنگسار یا اعدام هست و بچه رو فک کنم به تو بدن امیدوارم مدرک جمع کرده باشی

خوب اول از همه که بایددددد اون زن هرزه ابروش بره بایدا دوم شوهر هرزه عوضیت که با زن شوهر دار بوده ا ...

کی گفته حکمشون سنگسار یا اعدامه؟؟؟

در صورتی سنگسار میشن که مثل حرکت  سرمه در شما دان ۴نفر شاهد عادل مرد دیده باشن یا ۳شاهد عادل مرو و دوشاهد عادل زن

حتی بی لباس کنار هم خوابیدن هم حکم اعدام و سنگسار نداره  

اسناد  ما قاصیه میگه تا وقتی که بازنشست شدم فقط یه مورد سنگسار به خاطر زنا داشتیم 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
عزیرم منم گفتم باید مدرک داشته باشی دیگه 🤔

با مدرک سنگسار نمیکنن باید حتما ۴تا شاهد مرد عادل به چشم کامل کامل دیده باشن ....

لطف کنید اطلاعات ندارید اشتباه برای طرف دردسر درست نکنید. 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed
با مدرک سنگسار نمیکنن باید حتما ۴تا شاهد مرد عادل به چشم کامل کامل دیده باشن .... لطف کنید اطلاعات ...

من نمیدونم چرا شما درست نمیخونید و خودتون رو علامه میدونین تا حالا اینو نمیدونستین که شاهد خودش مدرک هست 😂😂😂😂😂پس از این به بعد به اطلاعات زیادتون اینم اضافه کنین و زیادی خودتو دست بالا نگیر اول خوب خوندن و خوب شنیدن رو تو زندگیت یاد بگیر 😌

من نمیدونم چرا شما درست نمیخونید و خودتون رو علامه میدونین تا حالا اینو نمیدونستین که شاهد خودش مدرک ...

اولا خودمو علامه نمیدونم دارم برا وکالت درس میخونم 

بعدشم تو گفتی مدرک داشته باشی سنگسار میکنن برو قانون رو بخون مدرک یعنی چی شاهد یعنی چی؟؟؟

میگن مدارک و شواهد این دوتارو از هم جدا میکنن 

......وفتی کم میارید قیمه هارو می ریزین تو ماستا

اولا خودمو علامه نمیدونم دارم برا وکالت درس میخونم  بعدشم تو گفتی مدرک داشته باشی سنگسار میکنن ...

بابا بزار اول مدرک بگیری بعد اداشو دربیاری قشنگ معلومه از چه قشری هستی 😏 دیگه منو ریپلای نکن اصلا خوشم نمیاد به آدمای تازه به دوران رسیده ای که هنوزززززز به جایی نرسیده بحثی کنم 😏

بابا بزار اول مدرک بگیری بعد اداشو دربیاری قشنگ معلومه از چه قشری هستی 😏 دیگه منو ریپلای نکن اصلا خ ...

من قیافه نگرفتم .....

....تازه به دوران رسیده اونه که بدون هیچ اطلاعاتی تو همه چی نظر میده .....

مث اینکه من برم دارو تجویز کنم برای دیگران در حالیکه هیچی از پزشکی نمیدونم