2777
2789

قشنگ ترین کتابی که خوندید چی بوده کتابی که تاثیر زیادی گذاشته باشه روتون،باعث شده اخلاقای بدتون رو کنار بزارید خودتونو اصلاح کنید ،یه چیز خیلی خوب ازش یاد گرفته باشید مثلا با موضوعات روانشناسی و خود شناسی و موفقیت

کتاب چهار اثر و نیمه تاریک وجود.

عالین

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨

کتاب باشگاه پنج صبحی ها 

فوق العاده بود 

یادگرفتم با برنامه جلو برم

روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیک‌های‌خفن‌و‌جنجالی ؛ اطلاعات‌عمومی،کتاب،شعر،فیلم‌و .. تگم‌کنین🤍 یه‌صلوات‌مهمونم‌میکنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اثر مرکب برای من عالی بود فک میکنم برای همه عالیه به شرطی که قدم به قدم باهاش بری یه شبه نخونیش

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️

من فکر میکنم یک کتاب باعث شد که وسوسه نشم .وسوسه زندگی خوب دیگران .ثروت دیگران و ...

کتاب وقتی نیچه گریست .

البته شاید آدمهای زیادی این مدل کتاب های فلسفی طور را بخونن و برداشت های مختلفی کنن .برای من برداشت " زندگی های زیست نشده"را داشت .خیلی به کیفیت زندگی ام کمک کرده ...

درمان شوپنهاور هم خیلی خیلی در من موثر بود.

کتاب نیمه تاریک وجود هم باهاش خودم را پیدا کردم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...