2777
2789
عنوان

بی توجهی در نامزدی

997 بازدید | 29 پست

سلام ، من بالای ۴ ماهه عقد کردم ولی نامزدم اغلب کار داره و خیلی کم منو میبینه 

تلفنی هم فقط ۲ روز یکبار اونم یه ربع صحبت میکنیم و پیامکی هم هرچی براش بفرستم چه عاشقانه، چه معمولی و ... به ندرت حتی جواب میده 

به نظرتون این حالت طبیعیه ؟ شما توی نامزدی چقدر با هم در ارتباط بودین ؟  چکار کنم بیشتر بهم توجه کنه و رابطمون گرم‌تر باشه ؟ 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

والا من که ر…. اب هم قطعه 

من با شوهرم خوبیم باهم ولی وقتی دعوا میکنیم دیگه گم و گور میشه نمیاد منت کشی اشتی کنیم دوروبریام میگن چون باهاش تو عقد رابطه کامل برقرار کردی بخاطر همونه 😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی زیاد در ارتباط بودیم

شب روز زنگ پیام 

هرچیزی دوره ایی داره

اوایل خب ادم ذوق داره دیگه

هرچند الانم بعد چندسال وقتی زنگ میزنه یا از سرکار میخاد بیاد ذوق دیدنشو دارم

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍

سلام نامزدی که بایدخوب بهت توجه کنه. صحبت کردنتون کمه من بودم جوابم نمیدادخیلی بهم برمیخوردبهشم میگفتم باهم حرف بزنیدبگومن دوس دارم بیشترصحبت کنم ناراحت میشم جواب پیاممونمیدی

والا من که ر…. اب هم قطعه  من با شوهرم خوبیم باهم ولی وقتی دعوا میکنیم دیگه گم و گور میشه نمیا ...

ربطی نداره

برعکس وقتی رابطه کامل دارین بیشتر وابسته هم میشین

هرچه خدا بخواهد همان می شود☘️❤😊سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش😊☘️عمرگران میگذرد خواهی نخواهی جانه من پس لذت ببر از این نعمت💖😍
نه طبیعی نیست اصلا نامزدی اوج توجه

چکار کنم رابطمون بهتر بشه ؟ بعضیا میگن برم بهش بگم که بهم زنگ بزن و توجه کن ... ولی آخه اینکه میشه گدایی محبت 

ربطی نداره برعکس وقتی رابطه کامل دارین بیشتر وابسته هم میشین

نمیدونم همه میگن این کارو کردی دیگه تلاش نمیکنه که بخواد برین خونه خودتون میگه تو عقد به هرچی میخوام میرسم و دارم چرا به خودم فشار بیارم نمیدونم حالا راست میگن یا الکیه 

ما تقریبا هفته ای یه بار یا دوهفته یه بار چون دو شغله‌س و راهمون دوره تو روزم دوبار تلفنی میحرفی ...

عالیه ، ایشالا خوشبخت بشید 😊🌹

نمیدونم همه میگن این کارو کردی دیگه تلاش نمیکنه که بخواد برین خونه خودتون میگه تو عقد به هرچی میخوام ...

مگه فقط واسه اون قضیه ادم تلاش داره بره خونه خودش

ولکن به این حرفا توجه نکن ته دلتو خالی نکن