2777
2789

دوستان من تو دوران نامزدی به سر می‌برم و با اینکه ازهم دوریم اما تو همین مهمونی رفتن ها و تلفنی صحبت کردن ها دعوامون میشه...اینم بگم قبلش باهم دوست بودیم..

ولی باورتون نمیشه سرچیزای خیلی کوچیک و جزئی بحثمون میشه😔..

یه وقتایی دلم واسه دوران دوستیمون که تنها دغدغه مون بیرون رفتن و دیدن هم بود تنگ شده...💔

الان رو هر دومون فشار زیاده و احساس می کنم نمیتونم مدیریتش کنم و افسار رابطه مون از دستم در رفته..☹️

خیلی خیلی ناراحتم بچه ها اگه میشه کمکم کنید..

کلی هم پکیج مدیریت روابط و کتاب خوندم اما کو عمل...

البته از نظرخودم خیلی بهتر شدم اما مدام تلافی میکنم٫ یکه به دو میکنم و به قول معروف سیاست ندارم..

خیلی خسته م از وضعیت پیش اومده...

ممنون میشم اگه تجربه ای راجب این دوران طلایی دارید بگید🥲🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عییییییییین تو

بارها اسم جدایی رو اوردم

خانواده ها فهمیدن

عقد خیلی دوران بدیه واسه همینه که میگن باید کوتاه باشه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

منم عقدم

کتاب زنان ونوسی مردان مریخی رو حتما بخون

بعدشم زندگی بالاپایین داره یه موقه هایی میبینی شوهرت سرش شلوغ بوده خالش ناکوکه زیادی بهش گیرنده یه موقه هایی کا  حالش اوکیه برات جبران میکنه درعوض

سخت نگیر در کل

من مامان یزدان نیستم کاربری واگذار شده بهم😬

کتاب یا تایپیک های دختر گرانبها رو بخون خیلی‌ کمکت می‌کنه

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

برای زندگی خوب دو طرف باید گذشت داشته باشند ی بار شما کوتاه بیای یک بار طرف مقابل 

صبر داشته باش 

زود قضاوت نکن 

حتما تفاوت های مرد و زن رو بخون مثل کتاب مردان مریخی زنان ونوسی چون نصف اختلافات و افکار اشتباه به خاطر نادیده گرفتن این تفاوت هاست 

سعی کنید با هم رفیق باشید و هررر مشکلی پیش اومد حتی کوچکترین دلخوری هارو بهم بگید تا از کاه کوه درست نشه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
دقیقا ما یه سال شده..خیلی سخته 

چن سالتونه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!