2821
2789
عنوان

بردن این بازیو 😍🫂

96 بازدید | 5 پست

ممنونم از کسایی که تاپیک قبلیو دیدن و دعا کردن🥺🌱 

بازی الان تموم شد 😃😁

خوشبختانه این بازیو بردن (۳-۰)😍😍 تعداد گلاشون مثل بازی سرشب پرسپولیس شد😅

الان انقد خوشحال بود که اصلا به ساعت نگاه نکرد زنگ زد به من بگه با استرس جواب دادم😂🤩

نامزدم تو خانواده سطح پایینی بوده و خیلی سختی کشیده خیلی براش خوشحالم که موفقیتشو میبینم ایشالله منم یه رشته خوب قبول شم ناامیدش نکنم🥲😂❤️

خنثی شده   

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مسابقات فوتسال جام رمضان  تاپیک قبلی گفتم

امشب پرسپولیس با کی مسابقه داشت

شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا  میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟با گریه هام میاد غم هامو حل کنه   نزدیک میشه تا منو بغل کنه   از اسمون شهر  خیلی پایین تره   درو که وا کنی  ❤️خدا❤️ پشت دره.....   برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه میدی   خداوند فرمودند با زبانی دعا کنید که با آن گناه نکرده باشید   از دیگران بخواهید برایتان دعا کنند  زیرا با زبان آن ها گناه نکرده اید     با خوشحالی دیگران خوشحال شو نوبت تو هم میرسه😍😉      او که در شش ماهگی باب الحوائج میشود  گر رسد سن عمو حتما قیامت میکند      اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم باش
مسابقات فوتسال جام رمضان  تاپیک قبلی گفتم

اره دیدم تاپیکتو خب مبارکه

شعور ادما هارو سن و سالشون نشون نمیده نوع گفتارشون,نوشتارشون و نحوه برخوردشون اونو اثبات میکنه   #باشعور_باشیم