2777
2789

راضی هستین؟؟ من غبغب دارم میخام مزو چربی سوز بزنم بعدش چونمم عقبه و کوچیکه میخام برام ژل بزنه اما میترسم غیر طبیعی و دراز بشه 😑

بستگي داره ب دكترش ك چطوري برات تزريق كنه

بگو طبيعي ميخاي

خوب ميشه خيلي تغيير ميكني حتما انجام بده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی😍  چقد ماندگاری داره؟ درد داشت؟ چونت عقب بود یا کوچیک؟

چونه م خودش خوب بود ولي دوست داشتم يكم تيز بشه

واي فوق العاده ست

حتما انجامش بده

موندگازيش زياده نسبت ب لب 

يكم درد داره (نه زياد) ولي ارزش داره ب نظرم

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

من شخصا نزدما ولی خواهرم چونشو زده بود عالی بود البته ایشون ایران نیستن خارج ایران انجام داده بودن حساسیت نداشته هیچ عوارضیم نداشته خودش میگه تا چند روز اول یکم ورم داشته دراز شده بوده صورتش   بعدش خوشگل میشه 

من که دیدمش بنظرم خیلی خوب شده بود

مزو چطوریه؟ من خیلی خیلی کم در حد یه کوچولو غبغب دارم شاید پیدا نباشه ولی تو اعصاب خودمه اگه عوارض نداره منم بزنم

من شخصا نزدما ولی خواهرم چونشو زده بود عالی بود البته ایشون ایران نیستن خارج ایران انجام داده بودن ح ...

برای  رفع چربی های غبغب مزو چربی سوز میزنن دقیق اطلاع ندارم چطور تاثیر میزاره ولی یکی از اشناهامون انجام داده بود عالی بود 

زاویه سازی هم انجام بدم؟چون غبغبم دارم 

نميدونم فرم صورتت چطوره

شايد يكم سخت با زاويه سازي كنار بياي و با چهره جديد

ولي برا چونه حتما انجام بده

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.