2777
2789
عنوان

کنکوری ها کمک

1027 بازدید | 120 پست

بچه ها من تازه میخوام کنکور شرکت کنم‌ولی چون نظام قدیمم و سردرگمم..تجربی ام

ممنون میشم در مورد ترمیم معدل اطلاعاتی دارین بگین، اینکه چه مدارکی نیازه و امتحانای ترمیم معدل کی هست؟

و اینکه زمان ثبت نام کنکور کی هست؟ 

ترمیم معدل اینروزا برو تا آخره فروردین وقت هست برا ثبت نام  برای کنکورم تا ۲۱ام وقت هست&nbs ...

ممنون عزیزم که جواب دادی

چون من دروسی که پاس کردم خیلی با دروس الان فرق داره ده سال پیش فارغ التحصیل شدم

البته من بخوام برسونم میمونم کنکور دی سال بعد

برای ترمیم معدل بنظرت کتابارو بخونم کافیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم که جواب دادی چون من دروسی که پاس کردم خیلی با دروس الان فرق داره ده سال پیش فارغ التحصی ...

منم تازه میخوام شروع کنم برای تیر 

بخون شاید برسی ک بخونی 

آره کتاب کافیه 

فیلم تدریس امتحان نهایی هم ببین 

ادبیات یکتا 

عربی فلان 

زیست. حنیف

شیمی بابایی

ریاضی ملک‌پور یا آریان حیدری 

زبان زینعلی 

فیزیک یحیوی

تو تلگرام هست. کانال

منم تازه میخوام شروع کنم برای تیر  بخون شاید برسی ک بخونی  آره کتاب کافیه  فیلم ...

موفق باشی گلم❤

ممنونتم که کمک کردی...توو تلگرام بزنم میان؟

من خیلی سردرگمم تازه تصمیم گرفتم شروع کنم هی میگم چی بخونم ..اول ترمیم معدل کنم یا بشینم اختصاصیا رو یه دور بخونم بعد..کلن هی ذهنم سواله..چون خیلی فاصله افتاده و همه درسام عوض شدن و خصوصن سبک کنکور

موفق باشی گلم❤ ممنونتم که کمک کردی...توو تلگرام بزنم میان؟ من خیلی سردرگمم تازه تصمیم گرفتم شروع ک ...

نترس کنکور سخت نیست 

من دوبار کنکور دادم 

دقیقا همونچیزایی ک خونده بودم برام راحت بود

استارتر تنها نیستی منم بعداز چندسال میخوام کنکور بدم تیر هنوزم شروع نکردم😁

موفق باشی گلم😍😍😍😍

ترمیم معدل انجام میدی؟  زمان ما معدل اصلن مهم نبود من معدلم افتضاحه😅😅

قطعا تلاش کنین نتیجه میده

امید داشته باشید و از شنبه یک استارت قوی بزنین

ان شاء الله دندون قبولیم🤩❤️

زبون مادرشوهرتونم🌵😂میخوام همیشه یاد وخاطرات مادرشوهراتون تو ذهن وقلبتون باقی بمونه😛😜😂دوتا آرزو دارم ان شاء الله بهش برسم😌💪(عشق دلسوز من ازخدا میخوام بهترینا سر راهت قرار گیرد تا زندگی سرشار از ارامش و محبت رو داشته باشیم)=تقدیم به همسر عزیزم❤️💋