سلام دوستان لطفا اگر کسی از شرایط هدایت تحصیلی امسال و ورود ب رشته ی انسانی با خبر هست شرکت کنید ب کمکتون محتاجم،من دخترم کلاس ۹هست و دیروز مشاور تحصیلی میگفت باید معدل بالای ۱۹/۵باشه ک بتونه بره انسانی آخه مگه میشه
واقعا راست میگی من ک کلا افسرده شدم ،اخه مگه میشه الکی بگن والا نمیدونم بخدا اصلا از کار و بار اینا ...
من دیپلمم رو گرفتم ولی انسانی خوندم، به ما هم گفتن که معدل بالا مهمه،بالای 18 من معدلم شد 19 اما سال سوم که نمره اش مهم تر بود عربیم نتونستم درست امتحان بدم تو هدایت تحصیلی انسانی نیاوردم وفتی رفتم اموزش و پرورش گفت خانم اینارو الکی میگن درصد نمره ی مدرسشون پایین نیاد وگرنه این سه درس مهمه و بهم گفت عربیت رو با مردودی ها، توی مرداد ترمیم نمره کن وقتی ترمیم کردم هدایت تحصیلی بعدی انسانی اوردم، و حتی برام حساب کرد که اگر عربی رو فلان نمره بیاری انسانی قبولی، شما هم نگران نباش به دخترتون بگین واسه انسانی این سه درس رو خیلی بخونه که تاثیر داره
به حرف مشاور نرو اصلا که انقد وحشت و وهم به جونت میندازه دخترتونم ناامید میشه، مخصوصا مشاور مدرسه ی ...
اره به خدا از دیروز من و دخترم و پدرش خیلی ناراحتم دخترمن حساسه خیلی و واقعا ب نظرم ظرفیتش همون تا معدل ۱۹هست بیشتر از این نمیشه بهش فشار آورد خب بچه از لحاظ جسمی و روحی هم آسیب میبیند😢
اره به خدا از دیروز من و دخترم و پدرش خیلی ناراحتم دخترمن حساسه خیلی و واقعا ب نظرم ظرفیتش همون تا م ...
نه اصلا اینجوری ناامیدش نکنین، از مشاور مدرسه هم مشاوره نگیرین، چون اونا میخوان خروجی نمرات بالا ذو داشته باشن واسه مدرسه، شما به دخترتون بگو فارسی، مطالعات، عربی رو واسه انسانی نمره بالا بگیره صددرصد انسانی قبوله