2777
2789

واه واه شوهر چیه دیگه 

والا من ۳ ماه رل داشتم پدرمو در اورد

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

Me too🤣🤣🤣

🤣🤣🤣

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
منی که با ۲۰ سال سن سینگلم 

وا انگار مزایده اس😂بیست سال بیشتر نبووووود

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
کجا اشنا شدی

از طریق یکی از دوستام 

ببین خیلی غر میزد وگرنه اخلاقش خوب بود 

حالا شماره مامانمو گرفته از دوستم میخواد مادرش زنگ بزنه برای خواستگاری🙂

میخوای بحث کنی لطفا ریپ نزن😒   وزن فعلی:۶۳😍   هدف اول:۵۹😍   هدف دوم:۵۵😍هدف آخر :۵۰😍که البته انقدر که مریض میشم خودش داره به صورت اتوماتیک کم میشه نیازی به تحرک وبشین پاشوی من نداره😂پیش به سوی زندگی بهتر با سرعت نور 💪 اگر امضامو دیدی برای سلامتی همه ی بیمارا و تندرستی هممون یه حمد بخون 😍حالا چه بیمار نوزاد چه بیمار پیر چه جوون چه جنین 
بعضیا بی جنبن میان وسط خیابونم چندش بازی  حالا البته چهار تا حرف عاشقانه که بی جنبه بازی نیست ...

واقعا چندشن ی سریا یا میخوان تیکه بزننن یا ی جوری خودشون تو پیاده رو پهن میکنن از قصد بخورن بهت 

نترس قایقِ من؛موجی که غرق نکند،بالاترمان می‌برد‌:)✨🌿

منم ۶۳ هستم جرا میخوای ۵۰ بشی خیلی لاغر نیس؟

رونام بزرگه یکم 

نه الان ۵۵ شدم نمیدونم کمتر بشه چجوری میشه خدا بزرگه😂

امتحانش ضرر نداره