سلام دوستان من دوروز قبل عید برای بار اول سقط کردم ،سونوی تشکیل قلب رفتم و شش هفته وپنج روزم بود بعد از اون لکه بینی افتادم خونریزی و یه هفته بعد رفتم سونو گفت قلب نمیزنه و توقف رشد داشته و دوروز قبل عید سقط شد.خیلی حالم بده،تورو خدا کسایی که سابقه سقط دارن و بعد بارداری موفق داشتن بیان یکم راهنماییم کنین وارامش بهم بدین،همش میترسم دوباره تکراربشه،چند ماه بعد باردارشدین؟برای تقویت رحمتون چکار کردین؟راحت باردارشدین؟من تو آزمایش در زمان بارداری متوجه شدم تیروییدم کم کاره میتونه دلیل سقط باشه؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
طبیعیه نگران نباش نطفه های ضعیف ومورد دارد. رو سیستم بدن که هوشمنده خودش بعنوان مهاجم شناساییمیکنه ...
آخه خیلی روحیم رو از دست دادم،هیچوقت فکر نمیکردم این اتفاق برام بیفته،شما خداروشکر خداروشکر روحیه قوی ای داری،ازمایش هم دادی شما؟ایمنی و انعقادی و...منظورمه،الان بچه دارید؟