2777
2789
عنوان

سقط اولی ها تو رو خدا بیاین

159 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من دوروز قبل عید برای بار اول سقط کردم ،سونوی تشکیل قلب رفتم و شش هفته وپنج روزم بود بعد از اون لکه بینی افتادم خونریزی و یه هفته بعد رفتم سونو گفت قلب نمیزنه و توقف رشد داشته و دوروز قبل عید سقط شد.خیلی حالم بده،تورو خدا کسایی که سابقه سقط دارن و بعد بارداری موفق داشتن بیان یکم راهنماییم کنین وارامش بهم بدین،همش میترسم دوباره تکراربشه،چند ماه بعد باردارشدین؟برای تقویت رحمتون چکار کردین؟راحت باردارشدین؟من تو آزمایش در زمان بارداری متوجه شدم تیروییدم کم کاره میتونه دلیل سقط باشه؟

طبیعیه نگران نباش نطفه های ضعیف و‌مورد دارد. رو سیستم بدن که هوشمنده خودش بعنوان مهاجم شناساییمیکنه و سقط میکنه این یعنی بدن سالمی داری،،،

من دوبار سقط اینجوری داشتم و بعدش یهو طبیعی دوقلو باردار شدم که اونا م تو هف ماهگی از دست دادم بعلت مسمومیت بارداری و‌جهار ماه بعدش باردار شدم باز

من که به این قشنگیم با پر و بال رنگیم یکه خروس جنگیم  ببین ببین تاج سرم  ببین ببین بال و پرم  این قد و بالا رو برم    امضاء: خروس جنگی حاج خانوم 

نگران نباش منم اولین بارداریم به سقط ختم شد

۱۳هفته سقط شد .

قبلش بعداز ۶ماه باردار شده بودم بعد از سقط هم جلوگیری نداشتم ۶ماه طول کشید دوباره تا باردار شدم 

ولی ۳تا ۶ماه معمولاباید جلوگیری کنی تا رحم دوباره آماده بشه

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه نگران نباش نطفه های ضعیف و‌مورد دارد. رو سیستم بدن که هوشمنده خودش بعنوان مهاجم شناساییمیکنه ...

آخه خیلی روحیم رو از دست دادم،هیچوقت فکر نمی‌کردم این اتفاق برام بیفته،شما خداروشکر خداروشکر روحیه قوی ای داری،ازمایش هم دادی شما؟ایمنی و انعقادی و...منظورمه،الان بچه دارید؟

الان نینی داری؟منم بارداری اول مثل شما شش ماه طول کشید تقریبا

اره دخترم دوسالشه و دوباره ۷هفته باردارم

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

اگ قرص بخوری و کنترل باشه نه ..نگران نباش من سری اول ۸هفته سقط کردم .پوچ بود یکماه جلوگیری ماه بعدی دوباره حامله شدم ..

الان گل پسر ۳سال و نیم دارم ..

یکسال اخیر بازم سقط داشتم الآنم ۴هفته پر باردارم 

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
اگ قرص بخوری و کنترل باشه نه ..نگران نباش من سری اول ۸هفته سقط کردم .پوچ بود یکماه جلوگیری ماه بعدی ...

خدا بهتون ببخشه عزیزای دلت رو.انشالله به سلامت زایمان کنی،دعاکنید منم بعد از این تشویش بیرون بیام و زود بارداربشم

خدا بهت ببخشه،انقدر خوشحال میشم کسایی که مثل خودم سقط داشتن و بچه دار شدن،انشالله خدا حفظشون کنه برا ...

انشالله شما هم به سلامتی باردار میشی و نی نی نازتو بغل میگیری

فقط حداقل ۳ماه مراقبت کن 

ممنونم گلم ❤

نگران نباش منم اولین بارداریم به سقط ختم شد ۱۳هفته سقط شد . قبلش بعداز ۶ماه باردار شده بودم بعد از ...

الهییییییی💔😭

تو ۱۳ هفته؟؟ علت رو نفهمیدی چیه؟

من که به این قشنگیم با پر و بال رنگیم یکه خروس جنگیم  ببین ببین تاج سرم  ببین ببین بال و پرم  این قد و بالا رو برم    امضاء: خروس جنگی حاج خانوم 
الهییییییی💔😭  تو ۱۳ هفته؟؟ علت رو نفهمیدی چیه؟

فقط لرز کردم همین