2777
2789
عنوان

بیاین نظرتون بگین

118 بازدید | 27 پست

بچه ها من چند ساله جدا شدم فکر میکردم بعد از جدا شدن میتونم سریع و با یه مورد خوب ازدواج کنم ولی هنوز اتفاق نیفتاده متولد 70 هستم و کارمند بنظرتون شانس این دارم ازدواج خوب کنم؟چیکار کنم موردای خوب بیان؟چرا تو محل کار که مجرد داریم کسی پیشنهاد نمیده(البته اونا باب دل من نیستن پیشنهادم بدن قبول نمیکنم ولی خب بازم واسم سواله)

برای ازدواج عجله نکنید، احتمالا اونا میدونن جدا شدید پیشنهاد نمیدن یا ...

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید چرا جدا شدی؟

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
متاسفانه همه دنبال دختر بین ۱۸تا ۲۵سال هستن  من خودم ۲۹سالمه مجردم قبل ۲۵سالگی خواستگار داش ...

اخه من تو اطراف دیدم خانم 35 ساله با دوتا بچه چنان ازدواجی داشته که انگشت به دهن موندم

عزیزم وضعیت اقتصادی یکم خوب نیست 

جدا از اون الان اکثرا اول دوست میشن و بعد ازدواج میکنن 

مورد بعدی اینه که باید یکم بیشتر آرایش کنی 

منم ۲۶ سالمه و تا حالا یه دونه خواستگار هم نداشتم، وقتی ایرادی تو خودمون نمی‌بینیم یعنی یا از اوضاع اقتصادی خرابه یا ارزش های جامعه فرق کرده و مدل مارو نمیپسنده

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

کجایی هستی

افکار منفی را کنار بگذار...یه سری به تاپیک هام بزن شاید به دردت خورد... https://harfeto.timefriend.net/16806231642489   اینم لینک چالش ناشناس اگر مشکلی یه سوالی داری بنویس اینحا میرم میخونم و توی تاپیک چالش ناشناس شات سوال شما میزارم و جوابتون رو می‌نویسم💕
نه نمیدونن

شاید قصد ازدواج ندارن یا دوست دختر دارن یا ...

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
عزیزم وضعیت اقتصادی یکم خوب نیست  جدا از اون الان اکثرا اول دوست میشن و بعد ازدواج میکنن  ...

اره اینو قبول دارم اضافه وزن دارم و زیاد به خودم نمیرسم

ولی خب موردای اینجوریم دیدم خیلی راحت هزدواج کردن

اخه من تو اطراف دیدم خانم 35 ساله با دوتا بچه چنان ازدواجی داشته که انگشت به دهن موندم

فعلا به فکر آقا بالا سر نباش ،الان اکثر نی نی سایتی ها از دست شوهرشون عاصی هستن 

اگه در آمدی داری و پس انداز زیاده  ولی  با پدر و مادرت زندگی میکنی که هر روز میگن شوهر کن 

ازشون مستقل شو خونه مستقلی اجاره کن 

من اگه پس انداز داشتم از دست مامان و ناپدریم خلاص میشدم یعنی مستقلی زندگی میکردم با اجازه کردن خونه ای که خودم توش باشم و آرامش داشته باشه 

اره اینو قبول دارم اضافه وزن دارم و زیاد به خودم نمیرسم ولی خب موردای اینجوریم دیدم خیلی راحت هزدوا ...

دیگه شانس هر کسی یه جوره :)) 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)