2777
2789
عنوان

برام دعا کنین😭😭😭❤🙏🙏

128 بازدید | 7 پست

خانما میشه با دلهای پاکتون برام دعا کنین  صلوات بفرستین کارم اوکی بشه درست بشه ممنون میشم خدا خیرتون بده حفظتون کنه😭😭😭😭🤍🙏🙏🙏❤

منم براتون دعا میکنم و صلوات میفرستم خدا خیرتون بده عزیزان😭❤

من که صد درصد دلم پاک نیست ولی برات از ته دل دعا میکنم تو هم برام دعا کن خدا منو ببخشه  چند روز پیش گناه بزرگی انجام دادم   

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید

❤️اَللّهُمَّ‌صَلِّ‌عَلی‌مُحمّدٍوَآلِ‌مُحمّدوَعَجل‌فَرَجَهُم❤️

توروخدا برام دعا کنید🙏🏻🙏🏻

خیلی محتاج دعای خیرتونم💙✨ 

میگن دعای دیگران در حق آدم زودتر مستجاب میشه 💚🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که صد درصد دلم پاک نیست ولی برات از ته دل دعا میکنم تو هم برام دعا کن خدا منو ببخشه  چند روز ...

مرسی عزیزم خدا گناهتو ببخشه خدا حفظت کنه ممنونم منم برات دعا میکنم 😭😭❤🙏

اللهم عجل لولیک الفرج

ان شاالله بحق این شب عزیز تموم خواسته هات وحاجاتت با مصلحت خدا یکی باشه و همشون براورده بشه ان شاالله زندگیت سرشار بشه از محبت عشق ارامش شادی سلامتی لبخند موفقیت و ادم های خوب ان شاالله غرق خوشبختی بشی ان شاالله عاقبت بخیر بشی ان شاالله بهترین ها نصیب قلبت بشه

برای حاجت رواییت حمد کوثر توحید و ۱۴ صلوات میفرستم

اللهم عجل لولیک الفرج ان شاالله بحق این شب عزیز تموم خواسته هات وحاجاتت با مصلحت خدا یکی باشه و همش ...

عزیزم فدات بشم مرسی از دعای قشنگت خداحفظت کنه مهربونم یه دنیا ممنون🥺🙏😭❤

من که صد درصد دلم پاک نیست ولی برات از ته دل دعا میکنم تو هم برام دعا کن خدا منو ببخشه  چند روز ...

عزيزم اشكال نداره💜💜💜خدا خيلي بزرگه جانم اون گناهت فقط به خودت روحت اسيب ميزنه

حس ششمی نیستم اما یکار هایی واردم  پيج اينستام هروز تك نيت رايگان دارم@fall_tarot_23