2777
2789
عنوان

بن مژه درد داره؟

7193 بازدید | 31 پست

دوستان کسی بن مژه انجام داده؟ درد داره؟

طبیعیه یا خیلی حالت آرایشی داره و واضحه؟

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)

تجربه شو ندارم

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
تجربه شو ندارم

مرسی عزیزم 

ایران من! روزی خدا از تو خواهد پرسید مگر تو چه بودی که او تو را میپرستید؟ (این کاربری دست دوتا دخترخالست که از بچگی رفیق‌ترین هستن برای هم)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر کس رو دیدم بن مژه زده بعد یه مدت تغییر رنگ میده و به بنفش و آبی میزنه که باید یا باید تند تند بری ترمیم یا از روش خط چشم بزنی

از بهونه هات قوی تر باش.... نذار رؤیاهات در حد رؤیا بمونن  
خیلی خوبه طبیعیه بزن فقط ترس داره هی فک میکنی داره میره تو چشمت ولی نمیره فک میکنی ترسش زیاده

شما تجربش رو داری؟ درد نداره؟ ببین دوست دارم فقط خط مژه‌م رو پر کنه، نه که حالت آرایش باشه. من ۹۰ درصد اوقات آرایش ندارم و دوست دارم فقط چشمام از بی‌حالی دربیاد

شما تجربش رو داری؟ درد نداره؟ ببین دوست دارم فقط خط مژه‌م رو پر کنه، نه که حالت آرایش باشه. من ۹۰ در ...

اره همینه 

یسریا ک اصن نفهمیدن

یسریام فهمیدم گفتن طبیعیه خیلی خوبه

چرا یکم درد داره ولی خیلی کم 

پیشتر ترس داره

اگر جای قابل اعتماد بری و موادش عالی باشه اصلا درد نداره. جاری من رفته بود یه جا با مواد عالی گفت یه ...

مرسی گلم