2777
2789
عنوان

جوجه گنجشک پیدا کردم+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 6940 بازدید | 93 پست

ببین لونه اش باید همون دور و اطراف کولر باشه اگه اونجاست بزار تو لونه اش

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جوجه بلبل هست بنظرم

وای عزیزم

سر لاکی باید بهش غذا بدی خیلی بهش دست نزن بده کسی که پرنده پرورش میده تا یکم بزرگش کنه بعد بیارش پیش خودت

امیدوارم نمیره چون خیلی کوچولوعه

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!

این بچه کلاغه انگار

لایکم نکن اذیت میشم نمیبخشمتاااا 😒منم خیلی دوست داشتم سلامتی داشته باشم  خونه عیان بشینم ماشین عیانی سوار شم ارامش داشته باشم که هیچ کدومو ندارم به کسیم میگی از نظر خیلیا جوابش حمکتی و امتحانه  هست،متنفرم از این نتیجه گیری حکمتی هست...یعنی یکی اینو میگه میسوزممممم،الانم خیلی دوست دارم زودتر بمیرم لااقل اینو واسم زیادی نبین زودتر تموم کن💔 عدالت خدا کجاست💔تا حالا دلت برا کسی سوخته؟من برای خودم میسوزه💔 متنفرم از دنیاییکه همه بدبختیا رو سر من اوار شده
از تو لونه اش افتاده همونجاها باید لونه اش باشه .بزار تو لونه اش تا مادرش بهش غذا بده

میترسم خودم بیفتم اگه برم بالا تا فردا صبح یه کاریش میکنم 🥹

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
لونه ش و بلدم کجاست ولی بالاست میترسم بیفتم 😶‍🌫️یا خودش دوباره از بالا بیفته 

زود بزار تو لونه اش الان تو دست گرفتی اشتباهه مادرش بوش رو میفهمه دیگه قبولش نمیکنه ها

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

کلاغه

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣
لونه ش و بلدم کجاست ولی بالاست میترسم بیفتم 😶‍🌫️یا خودش دوباره از بالا بیفته 

اگر بلدی لطفا با کمک یکی دوباره بزارش سر جاش تا مادرش برگرده بهش برسه گناه داره

درست وقتی در آتش میسوزی،همه به بهانه آب آوردن میروند!!
میترسم خودم بیفتم اگه برم بالا تا فردا صبح یه کاریش میکنم 🥹

خوبه. فقط سعی کن هرچه زودتر ببری چون گشنه اش میشه و مادرش نگران

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)