helllllll مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1849 عنوان بنظرتون هزینش چقدر میشه👩🦯🤔 97 بازدید | 3 پست اگه بخوام حدود ۱۰ سانت پایین موهامو دکلره و رنگ کنم هزینش چقدر میشه؟ هر کس هست سلام👍 1402/01/17 | 18:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفر_گلی عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1099 خودت انجام بدی کممن پایین موهام ۱۰ سانت رنگ فانتزی کردم۱ پیمانه دکلره خریدم ۶۰ تومن مارک خوبیه اکسیدان از قبل داشتمیه پودر رنگ فانتزی ۲۰ تومان خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...!🌱
helllllll مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1849 خودت انجام بدی کم من پایین موهام ۱۰ سانت رنگ فانتزی کردم ۱ پیمانه دکلره خریدم ۶۰ تومن مارک خوب یه ... مرسیبه نظرت اگه بخوام تو آرایشگاه انجام بدم بیشتر از ۶۰۰،۷۰۰ میشع؟چون تاحالا تو خونه نکردم میترسم موهام خراب شه هر کس هست سلام👍
نیلوفر_گلی عضویت: 1402/01/12 تعداد پست: 1099 مرسی به نظرت اگه بخوام تو آرایشگاه انجام بدم بیشتر از ۶۰۰،۷۰۰ میشع؟ چون تاحالا تو خونه نکردم میترس ... فداتشمنمیدونم والا دقیق چون تاحالا واسه اینکارای سر دستی ارایشگاه نرفتم🤦🏻♀خودم انجام میدم یا مامانمولی من از خود فروشنده پرسیدم چقدر رو موهام نگه دارم خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...!🌱