2777
2789
عنوان

همکلاسی منفور و محبوب😍😶

547 بازدید | 13 پست

در دوران مدرسه همکلاسی محبوبتون( از نظر خودتون) کی بود و بخاطر چی دوستش داشتید؟ نفرتتون هم از کی و چرا بود؟😁😁 ی نظرسنجی کوچولو برای مدرسه😉😆 نپرسید چرا حالا

🌷🌷👏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منفور نداشتیم. فقط یکی یبار سرکارم گذاشت هنوز عقدش تو‌دلمه نمیبخشمش 🤥😂

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

هیچ کسو اونجور که باید دوست نداشتم

منفور اونایی که آخر کلاس مینشستن و فاز گنگ برمیداشتن😐💔

ـ دلـــم میخواد یه تریبون داشته باشم ... همه سلبریتی های "نون به نرخ روز خور" رو جمع کنم ! دلم میخواد فریـــآد بکشم سرشون وَ بگم : یه عمرررررر تریبون دست شما بود و فقط شما حرف زدید !!! امروز فقــــط بشنوید : شما شـــاهد شهادت کسانی بودید که "یک تنه" یه لشکر بودن ... . که اگر غیر این بود پنجاه شصت نفری بهشون حمله نمیشد !!! کسایی که یه تنه میتونستن از یه ایران در برابرِ بیگانه دفاع کنن... . شما دیدید و دم نزدید ... . هیچ کدومِ شما با مادرای داغ دیده هم دردی نکردید!!! دریغآ از یه هشتگ خشک و خالی... .   و حالا ما امروز شاهد اینیم که شماها همتـــــون رو هم!!!  تاکید میکنم ! همــــه ی شما رو هم عرضه ندارید یه نفر رو از پایِ دار نجات بدید !  دریغ از یه جو غیرت وَ دریغ از یه جو عرضه  ... . مایه ننگید تا تاریخ تاریخه .... .  " شهید عجمیان " و "شهید علی وردی"  نحوه شهادتتان جگرم را سوزاند ... .  گوارایِ وجودتان ، عطرِ گَریبانِ "حسین" .                                                                                                                               

سال دوازدهم از یکی از همکلاسیام خیلی خوشم میومد نسبتا دوست هم بودیم

مهربون و باهوش و درس خون بود هوای رفقاشو داشت از ۸سالگی پیانو یاد گرفته بود و حرفه ای شده بود

حس میکنم به خودشناسی عمیقی رسیده بود

اون سن هیچکدوممون نمیدونستیم چی از زندگی میخوایم و سلیقمون چیه کلا

اون انتخابای مختص خودشو داشت

یکیم بود ازش تقریبا اکثریت متنفر بودیم من بهش میگفتم سیندرلا

خیلی با عشوه و ناز زیادی رفتار میکرد

جرمت را نمیدانم... توام ندان... اینجا سلول دنجیست که عاشق میله هایش میشوی... به بند زمین خوش آمدی🍃
کلاس هشتمم یه دختره بود چون خیلی باکلاس بودو همیشه هم حتی مانتو مدرسه تو تنش خوب بودو خیلی خوشگل نبو ...

خوشتیپ بوده به به❤😍 البته ناگفته نمونه مانتو مدرسه اصلا تو بدن خوب نیست ایح

🌷🌷👏

سال دوازدهم از یکی از همکلاسیام خیلی خوشم میومد نسبتا دوست هم بودیم مهربون و باهوش و درس خون بود هو ...

وای چه دختر خوبی بوده❤😊

منم با عشوه مخالفم بزنی تو سرش با عشوه بخوره تو آسفالت😂😂

🌷🌷👏

خوشتیپ بوده به به❤😍 البته ناگفته نمونه مانتو مدرسه اصلا تو بدن خوب نیست ایح

اره خوشتیپ بودو درسخون و اعتماد ب نفس بالا کلا راه رفتتش حرف زدنش همه چیزش خبر از اصالتش میداد