بخدا خسته شدم چرا همه میخوان بهم ثابت کنن یه چی کم دارم همش میخوان بهم بفهمونن تو شکست خوردی چرا میخندی و خوشحالی 🥺 درصورتیکه من اصلا احساس شکست نمیکنم دشمنای زندگیم شدن زندایی و بچه هاش دخترخاله و داداشم هرچی بهشون خوبی کنم آخر بهم زخم میزنن یه مدت میگفتن قدت کوتاهه (قدم ۱۵۰) بدبخت کوتوله و زشتی درحالی که من عاشق قدمم💔سه چهارسال به خاطر این موضوع اشکمو در آوردن بعد دیدن من دیگه با حرفشون ناراحت نمیشم شروع کردن به اینکه فرم بینیت خیلی زشته بخدا به صورتم میاد تا تونستن مسخرم کردن آخر سر زنداییم دید بینی دخترش دوتا از منه دیگه هیچی نگفت اینکه قدمو مسخره میکردن رو دیگه ول کردن دیدن میخوام کنکور بدم دوسال خون به جیگرم کردن هی اشکمو در میاوردن میگفتن هیچی نمیشی اینا دیدن من عاشق فرهنگیانم و قبول نشدم به جاش رفتم یکی از رشته های علوم پایه که الان خیلی دوسش دارم اول کلی تبریک گفتن بعد شروع کردن به اینکه بدبخت تو نتونستی فرهنگیان قبول شی بچه های ما میشن😭 رفتم دانشگاه دیدن هنوز خوشحالم و میخندم گفتن دختر فلانی صدتا خواستگار داره توی ۲۱ سالگی ازدواج کرده ولی تو چی... لازم به ذکره همین دختر فلانی رو واسه کنکور اینقدر زدن تو سرم که من بارها به خاطرش گریه کردم آخرم دختره بعد چهارسال که ادعای پزشکی خواستن میکرد هیچی قبول نشد رفت پیام نور ولی زنداییم از رو نمی رفت میگفت نه این خودش از اول نمی خواست 😒😒