2777
2789
عنوان

اقدامات بعد از خیانت

1061 بازدید | 54 پست

سلام بچه ها

یه هفتس فهمیدم بهم خیانت شده

در حد پیامک اما سه سااال آزگار

طرف فامیله ده سالم از شوهرم بزرگتره ۴تام بچه داره

سکس چت میکردن باهم

از ثانیه اول سرچ تو نی نی سایتو شرو کردم ببینم چ گلی ب سرم بگیرم 

اتواع تاپیکا

حرفها

حدیثها

همه رو خوندم و هی سردر گم تر شدم

روانی مطلق شدم

پاشدم رو ب قبله نشستم یه ساعتی یقه امام حسینو گرفتم و گله کردم شکایت کردم و گریه ها کردم

شوهرم تمام این یک هفته داره خون گریه میکنه

خووووووووون گریه میکنه

مرد گنده چنااااان ضجه هایی میزنه ستونای خونه میلرزه

چنان سزشو میکوبه ب فرمون ماشبن و اوپن ک میخاد جون بده 

دو روز انداخت رفت مشهد از پشت پنجره فولاد زنگ میزد بهم دااااااااااد میزد جلو مردم میگف تو روخداااااااااا ببخش منو ب امام رضا ببخش

انقد داد میزد ک صدلی مردم از پشت گوشی میوند ک خواهش میکردن ببخشمش

یک هفتس بیچاره ش کردم

پری روز گفتم میریم اول سند خونه رو بنامم میزنی

رفتیم زد

گفتم حالا میریم حق طلاق و حق حضانت بچه ها رو بهم میدی

مث گربه مطیع اومدو رفتیم حق طلاق و حصانت بهم داد

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه عزیزم . همین اقدامات لازم بود که شکر خدا شما انجام دادی .. حالا زنوگیتو کن و سعی کن فراموش کنی اگر دوباره ازش خیانت دیدی با چیزایی که داری بذارش برای همیشه برو ... 

رفتیم برا پرینت متن پیامکا اقدام کردیم

و بعد گفتم حالا منو ببر جلو هونه اون زنیکه

یه شهر دیگه بود 

اما بردم

زنگش زدم گفتم بیا پایین

فامیله

اومد

سوار ماشینش کردم رفتیم یه حای دور

یجووووووووررررررییییی زدمش یجوری زدمش ک تمام لاسایی ک با شوهرم زده بود از همه جاش بزته بیرون

بجوری زدم ک الان خودم بدن دردم

بعد ب شوهرم گفتم یجا نگه دار

نگه داشت رفتم یه نایلون پررررر زباله ی تر از سر یه کوچه برداشتم

از ماشین پیاده ش کردم جلو مردم نایلون زباله ی متعفن رو روی سرش خالی کردم

پامو محححکمممم رو ناخن شصت ماش فشاررر دادم طوری ک پنجه پام الان درد میکنه موهاشو تو دستم چن دور تاب دادم گفتم ازین تاریخ تا همیییششششه هررردجا منو دیدی دوتا پا داری دوتا قرض میکنی فرصت کفش پوشیدنم نداری کفشاتو میزنی زیر بغلتوپا برهنه میدویی

و از الان تا همیشه از سایه تم بترس چون یه ماری رو زخمی کردی ک هنوز زندس و نیشش زهررررر داره

بعد همینطور ک زباله ها رو سر و تنش بود هلش دادم گفتم حالا هررررری

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

حالا که هم خونه بهت داده هم بچه ها رو هم حق طلاقو عین یه موش دمشو بگیر از زندگیت پرتش کن بیرون.....

آبرو اون زنم ببر برو چتها رو به شوهرش نشون بده

تماااام اون تاپیکهای خیانت که خوندی چون مثل تو نبودن و فقط تنها راهشون سوختن و ساختن بوده بخشیدن!!!! 

خیلیا شوهرشون خیانت جنسی هم کرده و گفته همینه که هستم یا بشین سر زندگیت یا گمشو برو در حالی که نه میتونن از بچه هاشون دل بکنن نه جایی دارن برن نه خانواده ای پشتشونه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

شوهر من بعد از چهاربار خیانت گفت خوب کردم حتما لیاقتت همین بوده ک خیانت کنم 

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام