2777
2789

به جای اینکه اینقدر ضعیف و ترسو باشی مثل خودش باهاش رفتار کن

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی مادر شوهرت بهت بی محلی می‌کنه تو هم بهش بی محلی کن 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩

چرا کسی ج نمیده ثواب داره خو😁میخام زرشک پلو درست کنم هردفعه بد درمیاد. چطور زعفرون بجوشونمم چند دقیقه چقد آب بریزم روش 

پا‌گرفتی توی قلبم کم نزاشتی تو رفاقت ...من بمونم یا نمونم به خودت بستگی داره.نرو هر جمعیو بی من بگو عشقم نمیزاره😊امشب ازخود بیخودم شرمیکنم هرکی بیاد سمت تو، بده بمن دست تو ،همسفرقلب من بگو کی دوستم داره قدر تو😉
اخه من شخصیتم جلو همه خورد میشه اونو دخترش منو بی محل میکنن

شما هم همونطوری برخورد کن که باهات برخورد میشه نگران دیگران هم نباش

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
بی محلی کنه،شخصیت خودشو نشون میده

رفته بودیم ی جا مهمونی انقد بی محلم کرد نششته بود پشتشم کرده بود ب من مثلا ی تغییر حالتی نداد یا من زود شاممو خوردم رفتم رو مبل نشستم پدرشوهرم پشتش بهم بود میگفت نشین پشتم اینجوری زشته گفتم راحت باش بابا میگفت ببخشید پشتم بهته جلو همه میگفت خب داری شام میخوری دیگه چون اون داشت عذر خواهی میکرد ازم این داشت سکته میکرد خیلی عقده ایه بهش میگفتن برو سر سفره کنار عروست بشین نیومد نشست اونور اینجوری خوردم میکنه تو جمع

چرا کسی ج نمیده ثواب داره خو😁میخام زرشک پلو درست کنم هردفعه بد درمیاد. چطور زعفرون بجوشونمم چند دقی ...

زعفرون رو نمیجوشونن که یا تو استکان بریز روش آب جوش بریز درشو نلبکی بذار دم بکشه یا زعفرونو بریز تو استکان توش یخ بریز که خیلی خوش رنگم میشه 

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
آخرین باری که خونه مادرشوهرم دعوت شدیم یادم نیست فک کنم ۴ سال پیش بود  بغل گوششونم زندگی میکنم ...

اخه اگه من نرم پدرشوهرمو میندازه ب جونم میگن از خونه ما بلند شین بخدا خیلی ازم بدش میاد ولی این چیزارو هم بهونه میکنه ک مارو از طبقه پایینش بلند کنه