2777
2789
عنوان

موندم چیکار کنم..؟..

56 بازدید | 6 پست

دوستان من چند سال پیش خواستگاری داشتم که خیلی دوسش داشتم بنابه به سوء تفاهماتی ازم دلخور شد خیلی دعا کردم که برگرده این چند سال ولی نشد خیلی حالم بده هرچی دعا میکنم نمیشه که نمیشه حاضرم نصف عمرمو بدم برگرده توروخدا نگین قسمت و صلاح و اینا اگه دعایی بادین که تو شب قدر بخونم معجزه کنه بگین اگه شرایط منو داشتین بگین 

اگرم تونستید برام حمد بخونید روزه ام شب برا رفع گرفتاری همه دعای معراج میخونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر شب قبل خواب حدیث کساء رو بخون و در پایان، متوسل شو به حضرت زهرا (سلام الله علیها) و از خدا بخواه که اگه به صلاحت هست بهت برگردوندش.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)
هر شب قبل خواب حدیث کساء رو بخون و در پایان، متوسل شو به حضرت زهرا (سلام الله علیها) و از خدا بخواه ...

مرسی عزیزم حتما میخونم ان شاءالله شماهم عاقبت بخیر شی واقعا دلم گرفته بود مرسی که کمک کردی  

مرسی عزیزم حتما میخونم ان شاءالله شماهم عاقبت بخیر شی واقعا دلم گرفته بود مرسی که کمک کردی   &n ...

خواهش میکنم عزیزم. ان شاءالله که حاجت روا بشی.

ممنونم از دعای خوبت. ❤

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)