2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پوشک سایز صفر و یک 

لباس نوزادی دو دست 

پتو نوزادی 

پد بهداشتی از این بزرگ ها برای خودت 

لباس زیر یک بار مصرف 

شونه 

روسری اضافی 

شارژر 

خرما نبات دم نوش بابونه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

من هفته سی و یکم.. ولی انقد عجولم میخوام ساک فسقلو آماده کنم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ممنون همشون گذاشتم بجر لباس زیر و نوار 

انشاالله زایمان راحتی داشته باشی  

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ممنون همشون گذاشتم بجر لباس زیر و نوار 

به من بیمارستان خودشون سر دختر بزرگم همه چی دادن.. البته خصوصی بود ولی سر این یکی چون دولتی میرم همه چی میبرم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
بچه ات چیه اسم انتخاب کردی 

تا الان مهتا😍😍😍 اگر تصمیم عوض نشه

ـ عوض میشه من اول میگفتم ایاز الان میگم محمدطاها

من دختر بزرگم رییس کل خونه و زندگی ماست .اون مهتا انتخاب کرده.. نمیزاره ما نظر بدیم😐😐😐

من استانه تحمل دردم خیلی پایین دوروز پیش واسه یه سرم کلی گریه کردم چه برسه زاییدن 

نگران نباش منم همینطور بودم ولی تا الان دوبار زایمان طبیعی داشتم