2777
2789
عنوان

تایپ شخصیتی mbti شما چیه ؟🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 32 پست
🤣🤣🤣 برونگرایی اره خوبه  

چیش خوبه نمیتونم ۲ دقیقه جدی باشم😅

خیلی تمرین کردم درونگرایی رو داشتم افسرده میشدم بخدا 😂

حیف نتونستم 

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیش خوبه نمیتونم ۲ دقیقه جدی باشم😅 خیلی تمرین کردم درونگرایی رو داشتن افسرده میشدم بخدا 😂 حیف نت ...

منم خیلی تمرین کردم برونگرا باشم و طنز گاهی و شوخ باشم با اطرافیان ولی نمیشه متاسفانه 😂

کسایی ک درست منو نمیشناسن فک میکنن جدی و عبوسم 

ک واقا دوس ندارم اینطوری دربارم فکر کنن 

منم خیلی تمرین کردم برونگرا باشم و طنز گاهی و شوخ باشم با اطرافیان ولی نمیشه متاسفانه 😂 کسایی ک در ...

خودت باش ولش:")

منم دیگ از تلاش دست برداشتم 😂

یا ENTP یا ENFP 🤔

ناتازه‌وارد، بعله 🤌🏽 خلاصه ک داشتیم زندگیمونو میکردیم یهو دیدیم عههههه نی‌نی‌سایتی نیز وجود دارد 😂.      موضوعای موردعلاقم:انگلیسی، چیزای ترسناک، سابلیمینال، روان‌شناسی، نوستالژی، ماتریکس، علایق‌شخصی، تجربیات و دیدگاهای بقیه، آگاهی درون، تجربیات باحال، دنیای موازی، تخیلات و فانتزی، کتاب و گاهی شعرو‌... خلاصه این‌چیزا : >
منو شما دوقطب مخالفیم    

خیلی خوبه 

ایکاش منم دو دقیقه ی جا بند شم😂

خیلی تلاش کردم نشد ...

علاوه بر اون اصلا نمیتونم رو برنامه باشم ...

خیلی خوبه  ایکاش منم دو دقیقه ی جا بند شم😂 خیلی تلاش کردم نشد ... علاوه بر اون اصلا نمیتونم ...

احتمالا تو تصمیم گیری ها هیجانی میشی ؟ 

یکی رو میشناختم باهمین خصوصیات . کلاس های ورزشی زیادی میرفت تا انرژیشو تخلیه کنه

Cruel-Person
احتمالا تو تصمیم گیری ها هیجانی میشی ؟  یکی رو میشناختم باهمین خصوصیات . کلاس های ورزشی زیادی ...

نه تصمیم گیری هام هیجانی نیس 

چ فکر خوبیه 

شاید منم برم فقط نمیدونم کدوم رشته