2777
2789
عنوان

دیشب یادم رفته بود

190 بازدید | 15 پست

محل کارم حلقه رو بندازم بعد نامزدم اومد غذا اورده بود واسم وقتی متوجه شد خیلی ناراحت شد رف از صب هم زنگ میزنم جواب نمیده فقط ی اس داد نشان تعهدی همیشه یادت میره و بی ارزشه تموم........ هر چقد هم زنگ میزنم جواب نمیده چیکار کنم واقعا یادم رفته بود حالا نمیدونم چی بگم بهش تا باور کنه 

اینقد بزرگ‌نشده که درک کنه فراموش کردی؟😒 بهش زنگ نزن خودش میاد منتتو میکشه

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

خواهشاً با کسی که از نظر عقلی بزرگ نشده ازدواج نکنید 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینقد بزرگ‌نشده که درک کنه فراموش کردی؟😒 بهش زنگ نزن خودش میاد منتتو میکشه

لامصب ی بارم میرفتیم خونه خواهرش یادم رف خیلی حساسه تو این ی مورد زهرماری اونموقع اتمام حجت کرد ولی دیروز هم یادم نبود ک شد کاری ک نباید میشد 

هزیز دل تهمت و بی احترامی نکن

نه تهمت نه بی احترامی واقعیت محض 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
لامصب ی بارم میرفتیم خونه خواهرش یادم رف خیلی حساسه تو این ی مورد زهرماری اونموقع اتمام حجت کرد ولی ...

چتدسالشه؟ اگر زیر۲۵عه اشکال نداره ولی بالاتر از اون

بیخ داره قضیه چون‌برای  سن بالاتر حتی بگو۸۰سالگی هم نابالغه این رفتار

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
نه تهمت نه بی احترامی واقعیت محض  

عزیزه دل فقط اون مقصر نیس ادم باید بعضی موقع ها خودشم درک کنه همه تو ی مورد هایی تو زندگی حساسن من  دو س بار دیدم این تو این مورد خیلی حساسه پس من هم کم کاری داشتم تو زندگی مشترک درک و شعور برا هر دو طرفه وقتی میبینی حساسه و آلرژی داره باید رعایت کنی

چتدسالشه؟ اگر زیر۲۵عه اشکال نداره ولی بالاتر از اون بیخ داره قضیه چون‌برای  سن بالاتر حتی بگو۸ ...

نگاه چون از همکارا خواستگارم بودن و ......حساسه تو مراسما ک یادم میره نمیندازم ناراحت میشه ولی اوکی میشه بعدش ولی تو محل کار ن .......من بهش حق میدم خودمو جاش بزارم سختم میشه

عزیزه دل فقط اون مقصر نیس ادم باید بعضی موقع ها خودشم درک کنه همه تو ی مورد هایی تو زندگی حساسن من & ...

موقع ناراحتی صحبت کردن از اصول اولیه زندگی مه هنوز همسر تو اینو بلد نیست تلفن جواب ندادن مثل بچه های کلاس اولی قهرکزدن بلده 

نگاه چون از همکارا خواستگارم بودن و ......حساسه تو مراسما ک یادم میره نمیندازم ناراحت میشه ولی اوکی ...

عزیزم جس میکنم سنش بالاس و این رفتار های قهر کردن و لجبازی باید توی سن نهاااااایتااااا ۱۵سالگی در روان فرد حل شده باشه وقتی کسی توی این سن قهرمیکنه متاسفانه قضیه بیخ داره....

موقع ناراحتی صحبت کردن از اصول اولیه زندگی مه هنوز همسر تو اینو بلد نیست تلفن جواب ندادن مثل بچه های ...

چرا بعضیا زیر اجاق رو زیاد میکنن من راه برا آشتی خواستم چون من موقعیتم تو محل کارم حساسه اوونم دو س بار شایدم زیاد کوتاه اومده من خودمم کوتاهی  کردم وگرنه مورد دیگه اینکارو نمیکنه اگه بکنه خودم تایید نمیکنم من زنش میگم درک میکنم کم کاری از من بود چیکار کنم برا آشتی بیعد دوستان..........

عزیزم جس میکنم سنش بالاس و این رفتار های قهر کردن و لجبازی باید توی سن نهاااااایتااااا ۱۵سالگی در رو ...

خارج از گودی شاید من زنش ی طرفه قضیه میگم تقصیر من بوده بعد اینجا اون بیچاره رو مقصر میدونن من چی بگم خدااا عزیز ایشون تو این مورد حساس و خیلی جاها کوتاه اومدن من ی همکار داشتم تقریبا ۵ ماه بود خواستگاری کرده بود کنه بود تو ی بیمارستانیم و خلاصه خیلی حرف ها شما خارج از گود خیر ندارین من فقط راه آشتی رو خواستیم نگفتم رفتار تجزیه کنین

چرا بعضیا زیر اجاق رو زیاد میکنن من راه برا آشتی خواستم چون من موقعیتم تو محل کارم حساسه اوونم دو س ...

بدرورد 

خارج از گودی شاید من زنش ی طرفه قضیه میگم تقصیر من بوده بعد اینجا اون بیچاره رو مقصر میدونن من چی بگ ...

متاسفم