2777
2789

راستشو بگم من تو ۱۵سالگی ازدواج کردم سنتی بود شوهرم خیلی کناره اومده از آشپزی گرفته تا اخلاق صگم بازم خوبه 

الان چند وقتیه هی میگه میخام زن بگیرم 

نمیدونم تو رابطه خیلی باهاش سردم و کلا انقدر هم دلبری بلد نیستم و خیلی شلخته هم هستم😑 دوتا بچه دارم ۱ساله و چهارساله الان هم ۲۳سالمه نمیدونم چیکار کنم 

هر چی کتاب میخونم و رو رفتارم کار میکنم نمیتونم 

ولی اینم بگم دست خودم نیست چون بعد حاملگی بدنم خط خطی شده‌و اعتماد بنفس ندارم اصلا 

مثل دریا باش🌊هر وقت خواستی خشمگین شو،🥵 طوفان شو🌪،هر وقت خواستی آرام باش🫧، زلال باش🌈،هر وقت خواستی آدم ها را کنار بزار، غرقشون کن،🏊🏻‍♂️روز ها خیلی زود میگذره🔛 پس هر کاری که دوست داری بکن، واسه خوشحالی دلت💙:){آرزوهاتو بردار و پرواز کن ! ♡}🌸🫧🌈🫂💋اغا با من بدون ایموجی صحبت نکنین حس میکنم زبون ندارین یا دعوا میکنین😔🫱🏻‍🫲🏼😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با سلام من یه دختر ۲۳ساله هستم که دلبری بلده ولی سینگله😂😂😂 هرکی یجای کارش میلنگه😂 رو اعت ...

خش بحالت 🥺😂 من که کلا صگم 

مثل دریا باش🌊هر وقت خواستی خشمگین شو،🥵 طوفان شو🌪،هر وقت خواستی آرام باش🫧، زلال باش🌈،هر وقت خواستی آدم ها را کنار بزار، غرقشون کن،🏊🏻‍♂️روز ها خیلی زود میگذره🔛 پس هر کاری که دوست داری بکن، واسه خوشحالی دلت💙:){آرزوهاتو بردار و پرواز کن ! ♡}🌸🫧🌈🫂💋اغا با من بدون ایموجی صحبت نکنین حس میکنم زبون ندارین یا دعوا میکنین😔🫱🏻‍🫲🏼😂
15سالگی ازدواج🙄😑

اره سنتی بود🙂 دوازده سالگی نامزد کردم پسر عمم بود 

مامانم میگفت یه جوری سده بودیم دهنمونو نمیتونستم اون شب باز کنیم همین خودشونم بعدا خیلی پشیمون بودن

خش بحالت 🥺😂 من که کلا صگم 

بخدا که اینا همه ش تلقینه

منم انقد بهم میگفتن بداخلاقی که بداخلاق شده بودم واقعا

باور کن که به اندازه کافی زیبا و خوش اخلاقی

و تلاش کن هم به اخلاقت هم به ظاهرت بیشتر توجه کنی 

حتی اگ واقعا اخلاقت بده خب درستش کن وقتی عیبتو میدونی

عزیزم تو یه زن نمونه ای حق نداره تحقیرت کنه کتاب صوتی شفای زندگی از گوگل بگیر و‌گوش بده تا عزت نفس ...

فدات بشم مرسی🥲

تحقیر نمیکنه اصلا فقط میگه اصلا شوهر داری بلد نیستی 

بخدا که اینا همه ش تلقینه منم انقد بهم میگفتن بداخلاقی که بداخلاق شده بودم واقعا باور کن که به اند ...

اخلاق بدم اینه که باهاش لج میکنم همین :)

ظاهرم که خودش میگه غلط میکنی دس بزنی همینجوری دوست دارم

ولی وقتی میگه میخام یه زن دیگه بگیرم کلا از خودم بدم میاد💔

اخلاق بدم اینه که باهاش لج میکنم همین :) ظاهرم که خودش میگه غلط میکنی دس بزنی همینجوری دوست دارم و ...

چرا باید از خودت بدت بیاد

من باشم یه جوری میزنم تو ذوقش که اعتماد به نفسش با خاک یکسان شه و دیگه از این حرفا نزنه

چی بگم والا

لباس خواب بپوش . لباس زیرای خوشگل . تمیز و خوشبو باش . برای چی زن بگیره . تو رابطه مشکل ذاری؟از مشاور کمک بگیر . چرا باید اسم زن دوم بیاره آخه زن جوون داره باهاش هم لج نکن خب

منم 23 سالمه یه بچه ی هشت ماهه دارم خیلی هم سردم با شوهرم ولی عادت کرده😂😂😂😂 البته لجباز و بداخلاق نیستم هجده ساله بودم عروسی گرفتیم قبل اون دو سال نامزد بودیم. آشپزیم زیاد جالب نیست سعی می کنم بهترش کنم

چه دهاتی  وار من شوهر اینو بگه با طلاق بای کثافت هرزه پخمه بی شرف گریگوری دهاتی  درست مثل اون دختر دهاتی بی شرف که فکرمی کرد من عاشق داداش شوهر  گشنه گدای بودم دهاتی پخمه بی احساس بی عاطفه زگیل زشت گریگوری یا باز یه دهاتی گریگوری  پخمه ی دیگه با کمال اعتماد به نفس میگه تو عاشق منه پخمه گریگوری  متاهلی عن پست فطرت بدجنس موذی فضول ارث باباشون طلبکارند دهاتی هاس قارچ گوز جوراب شور بی ادب فحاش زگیل