2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خیلی سردم ☹️+فیلم

416 بازدید | 13 پست

فیلم‌نمیشه بزارین شات بفرستم😑

مثل دریا باش🌊هر وقت خواستی خشمگین شو،🥵 طوفان شو🌪،هر وقت خواستی آرام باش🫧، زلال باش🌈،هر وقت خواستی آدم ها را کنار بزار، غرقشون کن،🏊🏻‍♂️روز ها خیلی زود میگذره🔛 پس هر کاری که دوست داری بکن، واسه خوشحالی دلت💙:){آرزوهاتو بردار و پرواز کن ! ♡}🌸🫧🌈🫂💋اغا با من بدون ایموجی صحبت نکنین حس میکنم زبون ندارین یا دعوا میکنین😔🫱🏻‍🫲🏼😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فیلم چی؟؟

نه ویدیو فرستاده 😐توش نوشته چجوری باید باهاش رفتار کنم

مثل دریا باش🌊هر وقت خواستی خشمگین شو،🥵 طوفان شو🌪،هر وقت خواستی آرام باش🫧، زلال باش🌈،هر وقت خواستی آدم ها را کنار بزار، غرقشون کن،🏊🏻‍♂️روز ها خیلی زود میگذره🔛 پس هر کاری که دوست داری بکن، واسه خوشحالی دلت💙:){آرزوهاتو بردار و پرواز کن ! ♡}🌸🫧🌈🫂💋اغا با من بدون ایموجی صحبت نکنین حس میکنم زبون ندارین یا دعوا میکنین😔🫱🏻‍🫲🏼😂
نه ویدیو فرستاده 😐توش نوشته چجوری باید باهاش رفتار کنم

خب خیلی خوبه که زن و شوهر نیازشونو به همدیگه بگن و مشکل زندگیشونو با صحبت کردن و آموزش حل کنن

این باعث پیشرفت در رابطه و صمیمیت و عشق بیشتر میشه

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

اغا منحرف نشین ویدیو فرستاده نوشته چیکار میشه وقتی سر شوهرمون غرغر میکنیم یا هم سرد رفتار میکنیم

اهان فک کردم بهت گفته سردی ازش فیلم گرفتی🤣

وای منم فقط تو تایپک های پیشنهادی دیدم دستم خورد رفت الان دوساعته دمبال اون میگردم ک شوهرش سردش یود میخواستم بگم براش چایی بزار گرم شه😂😂😂😂