2777
2789
عنوان

عجیبه ؟🤯

134 بازدید | 18 پست

بچه ها من با یکی توی مجازی آشنا شدم بعد به من گفت جدی قصدش و گفت من میخوام با هم زود ازدواج کنیم گفت حتی به مامانت بگو اصلا خیلی عجیبه بهش گفتم چرا عجله داری میگفت نمیخوام دوتایی اذیت شیم ولی اصلا نُرمال نیست عکسش هم دیدم واقعا خیلی خوب بود  . نظر شما چیه؟ 

جالبه

من یه دنیا می‌سازم؛ برای دیدنش چشاتو میبندم!      احساسی نباش!  شاید ی آدم با احساس قشنگ به نظر برسه اما احساسیا بازندن. واقعیت تلخه:)"    من ی دریا ریختم پا گلم، پلاسید...!     کاش حقیقت شیرین بود اُ دروغ تلخ بود:(  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بزار‌با خانوادت حرف بزن تا آشنا بشید 

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   

نظر من: شماره تماس منزل رو بده به ایشون و ازشون بخواه که خانوادشون تماس بگیرن و قرار خواستگاری بذارن.

نه اینکه شما برید به خانوادتون بگید.

به طور کلی مواظب باش. با پیش کشیدن اینکه میخواد ازدواج کنم و قصدش جدیه، مراقب خواسته هایی که ممکنه ازت داشته باشه و تو به خیال اینکه دیگه خواستگارته و اینجور حرفا، زیر بار نرو.

آخه تازه با هم حرف زدیم خیلی زوده میگم

به نظرم به مادرت توضیح بده و بگو که بهم پیام داده و با اطلاع خانواده ها باهم در ارتباط باشید یه مدت تا اشنا بشید و درموردشون تحقیق کنید و مشاوره برید و...

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »   
نظر من: شماره تماس منزل رو بده به ایشون و ازشون بخواه که خانوادشون تماس بگیرن و قرار خواستگاری بذارن ...

نه ازش پرسیدم اصلا میگه تا قبل ازدواج هیچی گفته حتی همه چی رو‌قبول کرده مراقبم منم گفتم نکنه قاچاقچی باشه😂

به نظرم به مادرت توضیح بده و بگو که بهم پیام داده و با اطلاع خانواده ها باهم در ارتباط باشید یه مدت ...

آره ببینم سر حرفش هست میگم به مامانم مشاور اینا هم بهش گفتم گفته باش 

آره ببینم سر حرفش هست میگم به مامانم مشاور اینا هم بهش گفتم گفته باش 

انشالله خوشبخت بشی و هرچی به صلاحته برات پیش بیاد 😍❤